Antena Meniu Search
x

Galerie foto Dubai inaugurează o piscină cu o adâncime record de 60m. 14 milioane de litri de apă sunt necesari pentru umplerea acesteia

Dubai se transformă în oraşul superlativelor. După ce a devenit casa celui mai înalt zgârie-nor, în Emirat poţi vizita acum şi cea mai adâncă piscină din lume.

de Redactia Observator

la 12.07.2021, 11:57

Vezi și

Cu o adâncime de 60 de metri, piscina a spulberat toate recordurile. Ea este umplută cu 14 milioane de litri de apă, volumul a şase bazine olimpice şi este de cel puţin patru ori mai mare decât orice altă piscină din lume. Cei care se aventurează în piscină au senzaţia că explorează un adevărat oraş subacvatic unde pot juca biliard, şah, mini-fotbal sau jocuri video.

Pentru moment, pisicina poate fi vizitată doar pe bază de invitaţie, însă îşi va deschide porţile pentru publicul larg la finalul anului. Printre primii care au avut prilejul s-o viziteze s-a numărat şi actorul Will Smith.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Dubai inaugurează o piscină cu o adâncime record de 60m. 14 milioane de litri de apă sunt necesari pentru umplerea acesteia