Antena Meniu Search
x

Ducesa de Cambridge a intrat in travaliu

Asteptarea bebelusului regal a luat sfarsit in Regatul Unit. Ducesa de Cambridge s-a internat in aceasta dimineata la spitalul din Londra si este in travaliu

Vezi și

Anuntul asteptat de o lume intreaga a venit la ora locala 7:30, ora 9:30, ora Romaniei, chiar de la Palatul Kensington, resedinta ducilor de Cambridge. Zvonuri potrivit carora Ducesa a ajuns la spital aparusera insa cu putin timp inainte. Cel care a dat alarma a fost un fotograf independent care i-a zarit pe cei doi viitori parinti. "Noi credem ca cei doi au fost vazuti de un fotograf pe la ora 6:00 dimineata, intrand in spital pe o intrare laterala", spune un corespondent BBC.

Purtatorul de cuvant al viitorilor parinti a declarat ca totul a decurs normal. Ducesa a intrat in travaliu acasa si a plecat imediat alaturi de sotul ei, cu o masina, la spital. Cel mai probabil, Palatul Kensingon va emite un nou comunicat de presa abia dupa nasterea bebelusului. Pana atunci insa toata suflarea britanica asteapta cu nerabdare.

"In acest moment, la spital au inceput sa soseasca zeci de corespondenti si reporteri. Numarul lor va creste undeva la vreo 300 de alti oameni si reprezentanti ai presei care deja asteapta de vreo 23 de zile in fata spitalului St. Mary", a transmis Cristian Havrincea, corespondentul Observatorului la Londra.

Kate e internata intr-o rezerva a maternitatii si va fi monitorizata de o echipa medicala de elita, condusa de medicul ginecolog Marcus Setchell. Se pare ca alaturi de Kate in sala de nastere vor fi mama ei, Carol si sora ei Pippa. Tot presa din Regat sustine ca Ducesa a ales sa nasca natural la acelasi spital la care au venit pe lume William si fratele sau Harry.

Potrivit traditiei, imediat dupa nastere o ruda paraseste spitalul cu un plic in interiorul caruia este trecut sexul copilului. Directia? Palatul Buckingham! Acolo, hartia este inramata si afisata pe un sevalet in fata palatului. Pana atunci, nu ne ramane decat sa asteptam.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Ducesa de Cambridge a intrat in travaliu