Meniu
Search
x

Un elan a decis să se relaxeze noaptea în piscina unei case (Video)

Un elan neastâmpărat i-a terorizat pe americani. După ce s-a plimbat pe o autostradă şi a vrut să se caţere pe o maşină parcată, s-a gândit că nu ar fi rău să se relaxeze în piscina unei case.

De Redactia Observator la 03.10.2019, 17:35
Vezi și

Un elan neastâmpărat i-a terorizat pe americani. După ce s-a plimbat pe o autostradă şi a vrut să se caţere pe o maşină parcată, s-a gândit că nu ar fi rău să se relaxeze în piscina unei case. Şi chiar asta a făcut, spre disperarea locatarilor, dar şi a autorităţilor care s-au străduit o noapte întreagă să-l scoată din apă.

A fost o noapte epuizantă pentru elanul din imagini. Dornic de a se răcori, animalul a decis să facă o baie binemeritată în piscina unor americani din oraşul Bedford, New Hampshire. Luaţi prin surprindere, oamenii au alertat autorităţile.

Kevin Jordan, oficial din New Hampshire: Nici nu vreau să-mi imaginez este să auzi zgomote de afară, să te duci la uşă şi să vezi un elan de 540 de kilograme sau 360 de kilograme în piscina ta.

Au urmat ore întregi de chin. Atât pentru salvatori cât şi pentru elanul care nu mai putea să iasă din piscină. După o noapte întreagă petrecută în apă, animalul a fost în cele din urmă scos afară. Dar numai după ce autorităţile au pus o scară în piscină şi au folosit o frânghie ca să-l împingă de la spate.

Kevin Jordan, oficial din New Hampshire: Elanii sunt acum în sezonul de împerechere şi caută partenere. Un elan tânăr va parcurge distanţe mari în încercarea de a găsi o femelă.

Drept dovadă elanul blocat în piscină a fost văzut de mai multe ori plimbându-se prin New Hampshire. O dată a fost zărit în timp ce se afla pe o austostradă iar altă dată a fost filmat în timp ce ar fi vrut să se urce pe o maşină parcată într-un parc. Autorităţile l-au recunoscut după coarne.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Un elan a decis să se relaxeze noaptea în piscina unei case (Video)