Antena Meniu Search
x

Galerie foto Cele mai frumoase ținute de la Gala Oscarurilor. Cine a impresionat la prima decernare de premii Oscar în era Covid

Prima decernare de premii Oscar în era Covid a oferit un covor roșu marcat de o explozie de culoare. Cele mai multe ceremonii de decernare a premiilor s-au organizat fără covor roșu în ultimul an, din motive destul de ușor de înțeles. Însă la cea mai mare noapte din calendarul industriei cinematografice candidații au fost încurajați să se prezinte personal pe cât posibil și nu virtual. 

de Redactia Observator

la 26.04.2021, 10:33

  • Nomadland, regizat de Chloe Zhao, a câştigat principalele trofee Oscar la gala de duminică seară.
  • Chloe Zhao, la 39 de ani, a devenit a doua femeie din istoria galei care a fost recompensată pentru regie, după Kathryn Bigelow (The Hurt Locker)
  • Carey Mulligan, Zendaya, Amanda Seyfried și Regina King au fost printre starurile cel mai bine îmbrăcate la gala Oscar

Duminică seară am avut parte de un covor roșu, diferit de oricare altul, fără mulțime, cu multe reguli la distanță socială, dar fără măști și mai puține camere de filmare, pe fondul pandemiei COVID-19.  O fostă gară din Los Angeles, monument istoric, a fost clădirea lângă care s-a întins covorul roşu pentru cineaştii din toată lumea.

Carey Mulligan și Zendaya au dat startul defilării la cea de-a 93-a ediție a premiilor Oscar în rochii decupate, frapante, dar la fel de fascinante și elegante. Alături de ele în cea mai mare noapte de la Hollywood, printre cele mai bine îmbrăcate vedete au fost numite Amanda Seyfried, într-o rochie roșie Armani și Regina King într-o rochie albastru pal, semnată de Louis Vuitton.

Însărcinată în 7 luni, regizoarea filmului Promising Young Woman, britanica Emerald Fennell a apărut pe covorul roșu într-o rochie verde cu imprimeu floral, Gucci. Carey Mulligan, într-o rochie aurie, decupată, semnată de Valentino a avut una dintre cele mai apreciate ținute.  Tot o rochie Valentino, tot decupată, dar galbenă, a purtat și Zendaya la care a asortat bijuterii Bvlgari de 6 milioane de dolari. 

Pe lista actrițelor care au primit laude pentru ținutele alese se mai numără Margot Robbie într-o rochie Chanel, Laura Dern cu o rochie Oscar de la Renta. Maria Bakalova,  starul din „Borat Subsequent Moviefilm”, a purtat o rochie albă, Louis Vuitton, cu decolteu adânc și 100 de metri de tul în partea de jos. Viola Davis a arătat minunat într-o rochie Alexander McQueen desenată de Sarah Burton, iar Andra Day a optat pentru o rochie aurie, semnată de de Vera Wang.

Pe acelaşi subiect

Halle Berry, cu o nouă tunsare a purtat o rochie violet Dolce & Gabbana, iar Vanessa Kirby s-a remarcat cu p rochie roz pal, Gucci.

Câștigătoarea premiului pentru cea mai bună regie, Chloé Zhao, a fost cu adevărat regina premiilor Oscar din acest an, dar nu a vrut să fie în centrul atenției. A mers pe covorul roșu împreună cu Swankie, una dintre vedetele filmului ei, Nomadland.  Realizatoarea născută în China  a devenit a doua femeie premiată cu Oscar pentru regie. La fel ca mulți dintre cei care apar în film, Charlene Swankie nu era un actor profesionist când a fost angajată pentru Nomadland, un lucru apreciat pentru descrierea stilului de viață nomad.

Gala Oscarurilor a durat trei ore iar coproducătorul Steven Soderbergh a descris-o că fiind un adevărat platou de filmare pentru o peliculă. Întregul eveniment a avut o echipă dedicată pentru respectarea măsurilor de siguranță, testare PCR și verificări de temperatură. Toți participanții au fost testați și li s-a recomandat să se izoleze pe cât posibil cu 10 zile înainte de gală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » Cele mai frumoase ținute de la Gala Oscarurilor. Cine a impresionat la prima decernare de premii Oscar în era Covid