Antena Meniu Search
x

Video Emmanuel Macron, la un pas de a fi atacat de sute de fermieri furioşi. Preşedintele se afla la Târgul Agricol de la Paris 

Sute de fermieri furioşi au încercat să îl atace pe Emmanuel Macron în timp ce vizita Târgul Agricol de la Paris. Fermierii s-au îmbrâncit cu jandarmii care îi ţineau la distanţă. În cele din urmă, Macron a stat de vorbă cu fermierii nemulţumiţi şi le-a promis o negociere a preţurilor alimentelor între ei şi retaileri.

de Redactia Observator

la 24.02.2024, 20:53

Vezi și

Mai mulți fermieri s-au confruntat cu polițiștii în timpul unui târg agricol din Paris. Incidentul a avut loc înainte de sosirea la târg a președintelui Emmanuel Macron. Ulterior, protestatarii au avut o discuție aprinsă cu președintele francez, potrivit Reuters.

Incidentele au avut loc sâmbătă. Mai mulți fermieri au forțat intrarea în târgul agricol. Ei sunt nemulțumiți de creșterea costruilor, de birocrație și de reglementările ecologice stabilite de UE. Protestele au întârziat cu cel puțin o oră deschiderea evenimentului.

Președintele Emmanuel Macron s-a întâlnit sâmbătă dimineață cu liderii sindicatelor fermierilor francezi. Ulterior, el a sosit la târgul agricol și a fost luat la întrebări de participanții furioși.

Expoziția agricolă de la Paris este un eveniment major în Franța, care atrage în jur de 600.000 de vizitatori pe parcursul a nouă zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri externe » Emmanuel Macron, la un pas de a fi atacat de sute de fermieri furioşi. Preşedintele se afla la Târgul Agricol de la Paris