Antena Meniu Search
x

Cuplu de englezi condamnat la închisoare după ce a făcut avere din importul de maidanezi din România

Paul Fairbrother, 50 de ani, şi soţia lui, Jodie Fairbrother, 40 de ani, au fost condamnaţi la închisoare cu suspendare, după ce au făcut avere din importul de maidanezi din România.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 13.09.2019, 16:50

Englezii au fost găsiţi vinovaţi de cruzime împotriva animalelor
Câinii erau ţinuţi de englezi în condiţii greu de imaginat - Hepta

Paul Fairbrother, 50 de ani, şi soţia lui, Jodie Fairbrother, 40 de ani, au fost condamnaţi la închisoare cu suspendare, după ce au făcut avere din importul de maidanezi din România.

Ancheta a stabilit că cei doi locuitori din Grimsby au importat peste 4.600 de maidanezi din România şi i-au vândut drept animale de companie în Marea Britanie.

Englezii importau maidanezi din România şi îi vindeau drept animale de companie

Asta în ciuda faptului că, conform Daily Mail, mulţi dintre câinii comercializaţi erau purtători de boli care puteau fi transmise foarte uşor la oameni.

În ciuda acestor aspecte, anchetatorii nu au putut decât să-i găsească vinovaţi de comiterea unor infracţiuni de cruzime împotriva animalelor.

Jodie a fost condamnată la trei luni şi jumătate de închisoare cu suspendare, iar soţul ei a luat trei luni de închisoare cu suspendare. Cei doi se vor afla sub o perioadă de supraveghere de un an, iar timp de cinci ani nu mai au voie să deţină animale de companie.

În plus, cei doi trebuie să achite amenzi de câte 615 lire sterline.

Anchetatorii au fost oripilaţi de scenele găsite la domiciliul celor doi. Au fost recuperaţi 146 de câini, dar şi 16 pisici, animalele fiind ţinute în condiţii greu de imaginat.

Câinii şi pisicile trăiau în cuşti extrem de înghesuite şi nu aveau acces la apă sau mâncare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Cuplu de englezi condamnat la închisoare după ce a făcut avere din importul de maidanezi din România