Antena Meniu Search
x

Video "Era atât de fericită". Adolescentă înjunghiată până la moarte, în fața celei mai bune prietene. Fetele au fost atacate în drum spre școală, lângă Munchen

O fată de 14 ani a murit, iar prietena ei, în vârstă de 13 ani, a fost rănită grav, după ce au fost atacate cu cuțitul de un bărbat, în drum spre școală. Scenele de groază au avut loc luni dimineață, într-o zonă rezidențială din Illerkirchberg, între Stuttgart și München, Germania.

De Veronica Micu la 06.12.2022, 12:05

Ece (14 ani) și Nerea (13 ani) erau în drum spre autobuz, luni, la ora 7.30, pentru a merge la liceul din Ulm, când au fost atacate cu cuțitul. 

În momentul în care cele două fete au trecut pe lângă un centru de primire pentru migranți, un bărbat a ieșit din clădire și le-a înjunghiat. Atacatorul, care, potrivit informațiilor obținute de publicația Bild, este un solicitant de azil din Eritreea, a lovit-o pe Ece în stomac, iar pe Nerea în piept. Apoi, s-a refugiat în același imbobil din care ieșise. 

Pe acelaşi subiect

Un martor spune că era lângă un semafor când a auzit țipete și a mers să vadă ce se întâmplă. "O fată stătea întinsă pe drum sângerând, cu o rană uriașă înjunghiată în stomac, iar o altă copilă avea răni în pept", a declarat bărbatul, care a alarmat imediat serviciile de urgență. 

Fata de 14 ani a murit din cauza rănilor grave

O ambulanță a dus fetele la spital, acolo unde, din păcate, Ece s-a stins din cauza rănilor grave. 

La locul tragediei au ajuns rapid și polițiștii, care au înconjurat centrul de primire pentru migranți și le-a arestat pe cele trei persoane din interior, inclusiv pe individul de 27 de ani care le-ar fi înjunghiat pe cele două prietene. 

Motivul atacului este neclar. De asemenea, nu se știe dacă elevele și făptuitorul se cunoșteau. 

"Comunitatea este șocată. Una dintre fete a murit. Cu toții suntem profund întristați și plângem împreună cu familia", a declarat primarul Markus Häußler. 

Cercetările sunt în plină desfășurare.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » "Era atât de fericită". Adolescentă înjunghiată până la moarte, în fața celei mai bune prietene. Fetele au fost atacate în drum spre școală, lângă Munchen