Antena Meniu Search
x

"Era timid și retras". Emilian, un tânăr IT-ist român plecat la muncă în UK, a fost găsit mort lângă Eastbourne. S-ar fi aruncat de pe stânci

Un tânăr IT-ist român în vârstă de 23 de ani, plecat de trei ani la muncă în Marea Britanie, a avut parte de un sfârșit tragic, după ce și-ar fi pus capăt zilelor. Emilian a fost găsit mort în zona stâncilor din apropierea orașului englez Eastbourne.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 31.10.2022, 17:11

"Era timid și retras". Emilian, un tânăr IT-ist român plecat la muncă în UK, a fost găsit mort lângă Eastbourne. S-ar fi aruncat de pe stânci - theargus.co.uk / imagine ilustrativă

Joi, 27 octombrie, Primăria Eastbourne a aflat că Emilian, un tânăr IT-ist în vârstă de 23 de ani, care locuia în localitatea Bicester (Oxfordshire), a murit în 22 iunie 2022 la Birling Gap, relatează publicația britanică Sussex Express.

Potrivit jurnaliștilor englezi, Emilian A. s-a născut în România și a locuit acolo împreună cu părinții săi până în anul 2019, când s-a mutat în Marea Britanie cu ajutorul unchiului său, Ionuț A. 

"A fost un introvertit cu o mare pasiune pentru calculatoare. Era timid și retras, dar mi-a spus la telefon că se descurcă bine și că face exact munca la care visase", a declarat Ionuț A. Totuși, Emilian i-ar fi mărturisit că în ultima perioadă a trecut prin momente de depresie, fiind nevoit să consulte un psihiatru.

Medicul legist a confirmat că românul s-a sinucis

Tânărul român a fost găsit fără suflare în dimineața zilei de 22 iunie, în jurul orei 9:00, la baza stâncilor. Ulterior, poliția a dezvăluit că Emilian a mai fi avut tentativă de sinucidere în 18 aprilie 2022. 

Alan Craze, medicul legist din East Sussex, a confirmat faptul că Emilian și-a pus singur capăt zilelor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » "Era timid și retras". Emilian, un tânăr IT-ist român plecat la muncă în UK, a fost găsit mort lângă Eastbourne. S-ar fi aruncat de pe stânci