Antena Meniu Search
x

Este ALARMANT! "Omenirea ar putea fi ștearsă de pe fața Pământului de un asteroid"

Cercetătorii vin cu un avertisment alarmant! Aceștia au anunțat că asteroidul cu numele "1950 DA" ar putea lovi Pământul și ar putea provoca tsunami-uri de proporții.

 Cercetătorii vin cu un avertisment alarmant! Aceștia au anunțat că asteroidul cu numele "1950 DA" ar putea lovi Pământul și ar putea provoca tsunami-uri de proporții, dar și schimbări dramatice în clima planetei.

Uriașul asteroid se îndreaptă spre planeta noastră cu o viteză de aproape 55.000 de kilometri pe oră. Oamenii de știință mai spun că această catastrofă ar avea loc pe 16 martie, în anul 2880. Totuși, șansele ca acest lucru să se întâmple sunt de una la 300. Cu toate acestea, eventualitatea este una înfricoșătoare.

Cercetătorii au mai spus că aruncarea în aer a corpului ceresc, înainte ca acesta să se apropie de Pământ ar provoca un dezastru și mai mare. Indiferent de abordare, impactul final s-ar traduce în producerea unor tsunami-uri uriașe, dar și cutremere de o magnitudine fără precedent. În cele din urmă, întregul climat al planetei s-ar schimba într-atât de mult, încât oamenii nu ar mai putea supraviețui.

Pentru a evita o astfel de catastrofă, oamenii de știință caută metoda cea mai bună prin care să secționeze asteroidul în parți mai mici, astfel încât să nu mai fie o amenințare pentru oemnire.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Este ALARMANT! "Omenirea ar putea fi ștearsă de pe fața Pământului de un asteroid"