Antena Meniu Search
x

Experiment cu rezultate şocante, realizat în Statele Unite

La fiecare 40 de secunde, în Statele Unite ale Americii dispare sau e răpit un copil.Este o statistică extrem de îngrijorătoare. Iar un experiment social a şocat părinţii de peste Ocean care îşi învaţă de copiii de mici să nu stea de vorbă cu niciun străin

Vezi și

La fiecare 40 de secunde, în Statele Unite ale Americii dispare sau e răpit un copil.Este o statistică extrem de îngrijorătoare. Iar un experiment social a şocat părinţii de peste Ocean care îşi învaţă de copiii de mici să nu stea de vorbă cu niciun străin.

"Nu vorbi cu niciun străin.", Nu pleca cu niciun străin!" Sunt îndemnurile oricărui părinte pentru copilul său. Dar cei mici nu ştiu ce e aceea frică şi nici nu conştientizează pericolele. Aşa că de cele mai multe ori sfaturile părinteşti sunt doar vorbe-n vânt. Un american a făcut un experiment al cărui rezultat ne dă fiori.

În lumea reală şi nu a experimentelor, numai în 2014, pe terioriul Statelor Unite ale Americii aproape o jumătate de milion de copii au dispărut sau au fost răpiţi. În cele mai multe cazuri, dacă aceşti copii nu sunt găsiţi în primele 3 ore de la dispariţie, şansele să ajungă înapoi la familii sunt aproape nule. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Experiment cu rezultate şocante, realizat în Statele Unite