Antena Meniu Search
x

Video Explozie puternică într-un port din Turcia, la 60 km de Istanbul. Cel puţin 10 persoane au fost rănite: "Am crezut că e cutremur"

Numeroase persoane au fost rănite, unele fiind în stare gravă, în urma unei explozii produse luni în Portul turc Derince, la aproximativ 60 de kilometri sud-est de Istanbul.

de Redactia Observator

la 07.08.2023, 22:03

Vezi și

Explozia s-a produs la un siloz de cereale din Portul Derince, în provincia turcă Kocaeli, la aproximativ 60 de kilometri sud-est de Istanbul, potrivit postului CNN Turk şi cotidianului Hurriyet.

Cel puţin 10 răniţi în explozia din Turcia

Explozia s-a simţit foarte puternic, iar cel puţin zece persoane au fost rănite, unele fiind în stare gravă. "A fost un zgomot foarte puternic, am crezut că era cutremur. Este un incident grav, dar este localizat", a declarat primarul oraşului Derince, Zeki Aygün.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

La locul incidentului au intervenit zeci de echipaje de pompieri şi ambulanţe, relatează Mediafax. Autorităţile turce încearcă să afle cauzele producerii deflagraţiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri externe » Explozie puternică într-un port din Turcia, la 60 km de Istanbul. Cel puţin 10 persoane au fost rănite: "Am crezut că e cutremur"