Antena Meniu Search
x

Explozii în jurul unui pod important din Crimeea. Prin perdeaua de fum ar fi trecut blindate ruseşti, spre Ucraina

Războiul dintre Rusia şi Ucraina se desfăşoară în mai multe zone ale ţării din estul Europei, atât prin lupte propriu-zise cât şi la nivel psihologic. Din nordul Peninsulei Crimeea, apar informaţii cu privire la un convoi de blindate ruseşti, care ar fi traversat podul din Herson, învăluit de fum, spre Ucraina.

de Redactia Observator

la 26.02.2022, 13:13

Blindate ruseşti ar fi traversat podul din Herson, spre Ucraina
Blindate ruseşti ar fi traversat podul din Herson, spre Ucraina - Captură video Twitter

Zgomote ameninţătoare au împânzit oraşul ucrainean Herson, situat în nordul Peninsulei Crimeea. Începând de la orele 8 ale dimineţii de sâmbătă, în a treia zi de război între Rusia şi Ucraina, sunetele care anunţă explozii în apropierea oraşului i-au înspăimântat pe oameni. 

VIDEO. Blindate ruseşti în drum spre Ucraina

În jurul orei locale 11:00, podul care face legătura între zonele controlate de ruşi şi restul Ucrainei a fost învăluit într-o perdea de fum, după mai multe incendii de vegetaţie. Potrivit CNN, martorii au văzut vehicule blindate care traversau podul, spre Ucraina. Cu toate acestea, informaţiile nu au putut fi confirmate. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Explozii în jurul unui pod important din Crimeea. Prin perdeaua de fum ar fi trecut blindate ruseşti, spre Ucraina