Antena Meniu Search
x

Expozitie de bijuterii la Shanghai

Cele mai fine si mai spectaculoase bijuterii din lume sunt, in aceste zile, la Shanghai. Aici e in plina desfasurare targul anul de bijuterii de lux. Editia 2013 vine cu mai multe noutati: rubine rare si un sirag spectaculos de perle

Vezi și

O amuleta norocoasa, in forma de bebelus ii intampina pe vizitatori. Are peste un metru inaltime, cantareste 25 de kilograme si e integral din aur. Cat despre standurile bijutierilor, acestea sunt spectaculoase. Peste tot numai perle, diamante si rubine.

"De fapt, perechea pe care o vedeti este una dintre cele mai rare de rubine, in ceea ce priveste culoarea, calitatea si claritatea. Sa gasesti un astfel de rubin de aceasta culoare e aproape imposibil", a declarat Ravi Lunia, unul dintre expozanti. Au fost descoperite intr-o mina din Myanmar in 2005 si 2006, iar pretul lor nu e dezvaluit decat celor care sunt interesati sa le si cumpere.

In schimb, un colier cu trei randuri de perle, legate printr-un pandantiv in forma de bujor a fost atractia unei firme chinezesti, prezente la targ. "Bujorul simbolizeaza bogatie si avere. Speram astfel sa aratam dragostea noastra eterna mamelor", spune Wang Fang. Nu de alta dar, pe alte continente ieri a fost ziua mamelor, iar firma s-a gandit sa marcheze acest moment special. In total la Shanghai sunt peste o mie de expozanti din 22 de tari.

Expozitia de bijiuterii isi inchide portile in aceasta seara.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri externe » Expozitie de bijuterii la Shanghai