Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Familia Regală a Marii Britanii a serbat Paştele la o capelă de la Palatul Windsor

Regina Elisabeta a II-a a strălucit într-un costum albastru, cu o pălărie în aceeaşi culoare. De la slujbă au lipsit, însă, unii dintre cei mai importanţi membri ai Coroanei Britanice

de Redactia Observator

la 06.04.2015 , 08:06

Regina Elisabeta a II- a a strălucit într-un costum albastru, cu o pălărie în aceeaşi culoare. De la slujbă au lipsit, însă, unii dintre cei mai importanţi membri ai Coroanei Britanice

Regina Elisabeta a doua a sosit la capela Sfântul George de la Palatul Windsor, însoţită de soţul său Filip, duce de Edinburgh. Acolo, a fost întâmpinată de prinţesa Beatrice, care a optat pentru o combinaţie de nuanţe de albastru pentru ţinută.

Pe albastru marin a mers şi Autumn Philips, soţia unui nepot al Reginei, când a ales o pelerină, pe sub care a purtat o rochie florală. Lor li s-a alăturat un alai format din membrii casei regale, din rândul cărora au lipsit persoane importante Reginei, cum ar fi Ducele şi Ducesa de Cambridge, care s-au retras din atenţia publicului aşteptând naşterea celui de-al doilea copil al lor, prinţul Charles şi Ducesa de Cornwall, dar şi prinţul Harry, care este aşteptat în Australia, unde va începe antrenamentele cu Forţele de Apărare.

Vezi și

După slujba religioasă, suverana a fost întâmpinată de un băieţel, ce i-a oferit un buchet de narcise. Regina i-a zâmbit discret şi i-a mulţumit pentru gestul său.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri externe » Familia Regală a Marii Britanii a serbat Paştele la o capelă de la Palatul Windsor