Antena Meniu Search
x

Scandal monstru în cazul românului împuşcat mortal în Italia, în timpul unui jaf, la un bar. Familia lui vrea dreptate!

Italianul care a împuşcat mortal, vineri, un român pe punctul de a îi jefui barul se apără. Bărbatul susţine că a fost implicat într-o luptă corp la corp cu hoţul iar arma s-a descărcat din greşeală.

Vezi și

Italianul care a împuşcat mortal, vineri, un român pe punctul de a îi jefui barul se apără. Bărbatul susţine că a fost implicat într-o luptă corp la corp cu hoţul iar arma s-a descărcat din greşeală.

-E o durere pentru mine! Familia mea e distrusă! 

-E o durere mare atât pentru el cât şi pentru familia lui. Îl aşteaptă acasă, îl vor acasă! Nu vor să se răzbune! 

La ieşirea din cabinetul legistului, fratele lui Petru Marin are chipul transfigurat. A venit tocmai din Elveţia, unde lucrează, şi nu poate crede ce tragedie i-a lovit familia. Nu mai vorbise cu fratele lui de câteva zile, când a fost anunţat că Petru a murit. Detaliile l-au şocat, dar asta nu îi face durerea mai suportabilă. Cu lacrimi în ochi, le cere procurorilor să afle adevărul despre modul în care a fost ucis tânărul de 33 de ani. Reprezentanta unui ONG îl însoţeşte peste tot şi îl ajută cu traducerea actelor.

Pe acelaşi subiect

-În faţa lui Dumnezeu da, dar vreau ca justiţia ...

-În faţa lui Dumnezeu iartă dar vrea să se facă dreptate!

Românul a murit în noaptea de joi spre vineri după ce, însoţit de trei complici, a intrat prin efracţie în pizzeria lui Mario Cattaneo pentru a fura băutură şi ţigări. Proprietarul l-a împuşcat în spate şi este acum cercetat pentru omucidere.

-Am cotul rupt... Trei coaste rupte... M-a prins şi m-a târât după el în încercarea de a-mi lua arma. Şi s-a descărcat arma. Dar eu nu aveam intenţia de a trage, nici în aer, nici în picioare, niciunde, nu voiam să se întâmple aşa ceva!

Procurorii vor să afle dacă, într-adevăr, arma s-a descărcat accidental în urma unei lupte între italian şi român sau Petru Marin a fost împuşcat intenţionat. Românul nu era înarmat şi a fost găsit mort la câteva sute de metri distanţă, în poarta unui cimitir, unde cineva i-a adus un buchet de trandafiri roşii. Carabinierii încă îi caută pe cei trei complici ai victimei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri externe » Scandal monstru în cazul românului împuşcat mortal în Italia, în timpul unui jaf, la un bar. Familia lui vrea dreptate!