Antena Meniu Search
x

4 februarie, ziua în care britanicii lipsesc în masă de la serviciu. Care sunt motivele

4 februarie este ziua în care britanicii lipsesc cel mai mult de la muncă. Anual, sute de mii de salariaţi din Marea Britanie îşi iau liber în prima zi de luni a lui februarie.

de Redactia Observator

la 04.02.2019, 12:19

Vezi și

4 februarie este ziua în care britanicii lipsesc cel mai mult de la muncă. Anual, sute de mii de salariaţi din Marea Britanie îşi iau liber în prima zi de luni a lui februarie. Spre exemplu, acum un an, peste 350.000 de angajaţi şi-au anunţat şefii că nu pot veni la birou în această zi.

Majoritatea celor care îşi iau liber susţin că suferă de gripă, dureri de spate sau că au suferit răni minore. De vină pentru acest absenteism în masă pare să fie o campanie guvernamentală, care îi îndeamnă pe oameni să renunţe la alcool în ianuarie, întrucât ar putea afecta sănătatea mai mult ca în alte perioade ale anului. Astfel, mulţi ajung să bea serios în weekendul de la finalul lui ianuarie, aşa că... nu merg la serviciu a doua zi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri externe » 4 februarie, ziua în care britanicii lipsesc în masă de la serviciu. Care sunt motivele