Antena Meniu Search
x

Femeia cu barbă uriaşă şi păr pe piept: "Mă simt mai sexy, mai feminină!"

O femeie în vârstă de 23 de ani, cu o afecţiune care provoacă dezvoltarea excesivă a părului de pe corp, şi-a lăsat barbă pentru că, spune ea, se simte mai feminină!

Harnaam Kaur, din Sloug, Berkshire (Anglia), suferă de sindromul ovarului polichistic, un dezechilibru hormonal care i-a schimbat viaţa. La vârsta de 11 ani, părul a început să-i crească din abundenţă pe faţă şi pe corp.

Părul s-a răspândit rapid pe corpul ei, astfel că a devenit ţinta ironiilor la şcoală. Kaur s-a decis să se oprească din tăierea părului în momentul în care a trecut la religia Sikhism. Cel mai important la adepţii acestei religii este aspectul lor distinctiv: trebuie să poarte turban, să aibă un păr lung, netăiat, şi o barbă lungă, ambele extrem de bine îngrijite. 

"Nu voi da înapoi şi nu-mi voi tunde barba deoarece aşa m-a lăsat Dumnezeu, iar eu sunt fericită aşa cum sunt! Mă simt mult mai feminină, mai sexy. Am învăţat să mă iubesc pe mine pentru ceea ce sunt şi nimic nu mă va schimba", a declarat Kaur pentru dailymail.co.uk. 

În timpul adolescenţei, Kaur era atât de ruşinată de barba ei, încât de două ori pe săptămână se bărbierea!

"La şcoală am fost batjocorită, am fost numită bărboasă sau transexual, a fost groaznic! Acum râd, dar atunci am fost extrem de afectată!", explică Kaur. 

sursa: dailymail.co.uk

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Femeia cu barbă uriaşă şi păr pe piept: "Mă simt mai sexy, mai feminină!"