Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Femeie scoasă în stare critică din cazanul cu borhot fierbinte, în care a căzut în timp ce făcea ţuică

O femeie din Sălaj a fost scoasă de rude din cazanul cu borhot fierbinte, în care a căzut după ce s-ar fi împiedicat, la un moment dat. Femeia are arsuri deosebite de grave, pe 80% din suprafaţa corpului, ea fiind transportată de urgenţă la spital, cu elicopterul SMURD.

de Cristian Ionescu

la 31.10.2019 , 10:51

O femeie din Sălaj a fost scoasă de rude din cazanul cu borhot fierbinte, în care a căzut după ce s-ar fi împiedicat, la un moment dat.

Femeia are arsuri deosebite de grave, pe 80% din suprafaţa corpului, ea fiind transportată de urgenţă la spital, cu elicopterul SMURD.

Femeie cu arsuri pe 80% din suprafaţa corpului, în timp ce făcea ţuică

Articolul continuă după reclamă

O femeie în vârstă de 65 de ani, din Halmășd, a ajuns în stare critică la spital, după ce a căzut în cazanul în care fierbea borhotul pentru ţuică. Ea ar fi alunecat, la un moment dat, căzând în fiertură.

La faţa locului au intervenit echipajul de prim-ajutor SMURD de la Garda de Intervenţie Nuşfalău, precum şi echipajul elicopterului SMURD de la Baza Aeriană Jibou. Pacienta a fost stabilizată şi transportată cu elicopterul la Clinica de Mari Arşi din Timişoara.

Cristian Ionescu Like
Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri externe » Femeie scoasă în stare critică din cazanul cu borhot fierbinte, în care a căzut în timp ce făcea ţuică