Antena Meniu Search
x

Femeie de 70 de ani, suspectată că și-a sechestrat fiul timp de 30 de ani, în casă. Bărbatul nu mai putea merge sau vorbi

O femeie în vârstă de 70 de ani, din Suedia, a fost arestată sub suspiciunea că şi-a sechestrat fiul, timp de 30 de ani, în casă. Bărbatul a fost descoperit într-o stare precară de sănătate, subnutrit şi cu dantura afectată.

Iulia Iancu
de Iulia Iancu

la 01.12.2020, 15:28

Polițiștii suedezi au sigilat apartamentul în care l-au descoperit pe bărbatul sechestrat.
Polițiștii suedezi au sigilat apartamentul în care l-au descoperit pe bărbatul sechestrat. - Profimedia Images
  • Bărbatul, acum în vârstă de 41 de ani, prezintă răni grave, dar care nu-i pun viața în pericol.
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1.

"Această mamă a fost arestată sub suspiciunea de privare de libertate şi de vătămare corporală", a declarat purtătorul de cuvânt al poliţiei, Ola Osterling, potrivit AFP.

Bărbatul a fost închis într-un apartament de la periferia orașului Stockholm. Femeia l-a retras de la școală când acesta avea 12 ani și l-a ținut închis de atunci. 

O rudă a fost cea care l-a descoperit pe bărbatul de 41 de ani, după ce mama sa a fost transportată la spital. Victima avea numeroase răni la picioare, iar capacitatea de a vorbi și de a merge i-au fost afectate.

Femeia în vârstă de 70 de ani a negat orice acuzație în acest caz.

"Apartamentul era plin de urme de urină, praf și mizerie. Mirosea a mucegai", a declarat persoana care a făcut descoperirea terifiantă. "Locuința nu a fost curățată de ani de zile. Sunt în stare de șoc, cu inima frântă, dar ușurată. De 20 de ani aștept ca această persoană să-și recâștige libertatea. Mi-am dat seama că mama sa îi controlează viața sub toate aspectele". 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Stiri externe » Femeie de 70 de ani, suspectată că și-a sechestrat fiul timp de 30 de ani, în casă. Bărbatul nu mai putea merge sau vorbi