Antena Meniu Search
x

Trezit de poliție care îl anunța că soția lui s-a sinucis, un bărbat s-a dus în camera copilului de 7 luni și l-a găsit mort

Scenariu greu de imaginat de către locuitorii unui orăşel din Irlanda. O asistentă medicală a fost găsită moartă sub un pod, cu câteva ore înainte ca soţul să descopere că bebeluşul lor de doar şapte luni era deja decedat în casa în care cei trei locuiau.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 23.10.2020, 12:56

Un detectiv a încercat să găsească posibile probe în interiorul casei
Femeie găsită moartă sub un pod, la câteva ore înainte ca fiul să fie descoperit decedat în casă - Profimediaimages
  • O femeie a fost găsită moartă sub un pod, cu doar câteva ore înainte ca autorităţile să descopere că bebeluşul ei era mort în casă
  • Evenimentul a avut loc într-un orăşel din Irlanda

Femeia a fost găsită în apropierea oraşului irlandez Lucan, la 15 minute de casă. Potrivit irishmirror.ie, soţul a fost vizitat de către autorităţi, pentru a fi pus la curent cu şocanta veste. Acesta dormea când poliţia a sunat la uşă şi nu părea să fie la curent cu nimic din cele întâmplate. Abia în acel moment s-a gândit să meargă la cel mic şi să îl verifice, însă era deja prea târziu, pentru că bebeluşul nu mai respira. Omul a fost devastat când şi-a văzut băieţelul mort. 

Soţia sa fusese văzută în jurul orei patru dimineaţa de către nişte oameni care i-au catalogat comportamentul drept unul bizar. Cei care o cunoşteau au descris-o drept o persoană amabilă care nu ar fi umblat fără ţintă, în mijlocul nopţii. 

Ofițerii tratează incidentul ca pe o tragedie de familie și nu caută sau suspectează pe nimeni în legătură cu incidentul. Detectivii nu au găsit semne sau dovezi ale unei morți violente atunci când au efectuat o examinare criminalistică a casei. Se presupune că femeia și-a luat viața după ce a început să sufere de depresie postnatală în ultimele luni.

Corpurile neînsufleţite ale celor doi vor fi supuse unor expertize amănunţite. Din primele informaţii, se pare că sugarul a murit de asfixiere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri externe » Trezit de poliție care îl anunța că soția lui s-a sinucis, un bărbat s-a dus în camera copilului de 7 luni și l-a găsit mort