Meniu
Search
x

Femeie gravidă în şase luni, spulberată de şoferul unui Nissan, după ce a trecut strada printr-un loc nepermis, în Anglia

Un bărbat a fost arestat după ce o femeie însărcinată și copilul ei nenăscut au murit într-un accident îngrozitor petrecut pe o stradă din Northampton, Londra.

De Larisa Andreescu la 31.05.2021, 10:52

Femeia în vârstă de 39 de ani se plimba prin centrul orașului, când a intenţionat să treacă stradă printr-o zonă nepermisă pietonilor, într-o intersecţie, sâmbătă. Şoferul unui Nissan nu a văzut-o la timp şi a izbit-o în plin.

Polițiștii și paramedicii au venit imediat la faţa locului, iar femeia a fost transportată de urgenţă la spital. În ciuda eforturilor depuse de medici, victima, însărcinată în şase luni, a fost declarată moartă la sosire.

Şoferul vinovat a fost reţinut

Familia este în stare de şoc de la aflarea veştii, nimeni nu îşi poate închipui cum s-a putut petrece o asemenea tragedie. Mesajele de adio au inundat pagina de socializare a femeii. 

Un bărbat de 31 de ani a fost reţinut şi se află în custodia forţelor de ordine. Ofiţerii fac de asemenea un apel la populaţie şi cer oamenilor care au văzut scena să se prezinte la orice secţie de poliţie pentru a depune mărturie, potrivit The Sun

„Serviciile de urgență au fost chemate la incident imediat după ora 14 după ce victima, un pieton, a fost lovită de un Nissan Pathfinder negru la intersecția dintre Greyfriars și Horsemarket de pe A508. Victima, însărcinată în șase luni, a fost dusă la Spitalul Universitar din Coventry. Din păcate, încercările de salvare atât în cazul ei, cât şi al copilului nenăscut nu au avut succes. Șoferul vehiculului, un bărbat în vârstă de 31 de ani, a fost arestat sub suspiciunea de omor în caz de conducere prin imprudenţă. Ofițerii fac un apel ca orice martor la coliziune să vină să ofere mai multe detalii. Oricine ar avea filmări de bord relevante înainte sau după coliziune, este foarte importantă implicarea” a declarat un purtător de cuvânt.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Femeie gravidă în şase luni, spulberată de şoferul unui Nissan, după ce a trecut strada printr-un loc nepermis, în Anglia