Antena Meniu Search
x

Femeie băgată la închisoare, după ce și-a bătut și terorizat soțul ani la rând

O femeie din Marea Britanie a fost condamnată la doi ani de închisoare după ce a recunoscut că și-a terorizat soțul ani la rând. Bărbatul a fost abuzat și bătut inclusiv cu ciocanul.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 31.10.2019, 19:50

Femeie băgată la închisoare, după ce și-a bătut soțul cu ciocanul ani la rând
Tracy Hannington va sta doi ani după gratii - KMG / SWNS via Mirror Online

O femeie din Marea Britanie a fost condamnată la doi ani de închisoare după ce a recunoscut că și-a terorizat soțul ani la rând. Bărbatul a fost abuzat și bătut inclusiv cu ciocanul.

Tracy Hannington, în vârstă de 56 de ani, i-a transformat viața într-un coșmar partenerului Tony, în ceea ce a fost descrisă ca o veritabilă campanie de "ură".

Control, abuz și bătăi peste bătăi - toate s-au întins pe aproape cinci ani de zile. Din 2013, atunci când s-au cunoscut pe un site de dating, lucrurile au scăpat încet dar sigur de sub control.

Potrivit Mirror Online, la început au fost mici șicane, bărbatul fiind acuzat că este leneș și posibil indifel. Gelozia s-a transformat în teroare, iar bărbatul chiar a ajuns să fie închis în casă, pentru a nu socializa cu vecinii. Totul, sub pretextul că ar putea să fie înșelată.

În mai puțin de un an, Tony a ajuns să fie bătut cu pumnii, în disperarea vecinilor, care nu de puține ori au fost nevoiți să intervină pentru a-i salva viața.

Îl stropea cu apă noaptea, ca să nu doarmă

Au urmat clipe de o cruzime înfiorătoare. Bărbatul era udat cu apă, pe timpul nopții, pentru a nu dormi, și lovit cu în cap cu diverse obiecte. Din arsenalul femeii nu au lipsit ciocane, cuțite, căni și sticle.

Abuzul a luat sfârșit în luna martie a acesui an, atunci când femeia s-a năpustit asupra soțului cu un cuțit, înjunghiindu-l în stomac. Însă nu înainte de a șlefui lama în fața lui, în timp ce-l acuza de lenevie.

"A contemplat posiblitatea de a-și lua viața și era convins că e singura cale de scăpare. Chiar i-a zis lucruri precum <<de ce nu găsești un loc liniștit undeva pentru a te spânzura>>", a declarat procurorul care a instrumentat cazul.

Femeia speră că relația va putea fi reparată

În mod bizar, femeia acceptă că relația s-a sfârșit, dar speră ca va putea fi reparată pe viitor.

"E greu să-și imaginezi o perioadă atât de intensă de abuz. Abuzul domestic afectează victimele pentru o mare parte din viață", a fost de părere judecătorul care a dat sentința.

În lacrimi, femeia a acceptat condamnarea, iar acum urmează să-și petreacă următorii doi ani între gratii. Mai mult, Tony a obținut un ordin de protecție valabil pe cinci ani.

"Am fost șocat că a fost trimisă la închisoare. A fost emoțional. Simt că o povară s-a ridicat de pe umerii mei, dar rănile sunt încă deschise", a declarat bărbatul, care nu a acceptat să fie prezent în sală la momentul verdictului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Femeie băgată la închisoare, după ce și-a bătut și terorizat soțul ani la rând