Antena Meniu Search
x

O femeie de serviciu a ajuns primar din greşeală, în Rusia

O femeie de serviciu a ajuns primar din greşeală. S-a întâmplat în Rusia. Tânăra a fost rugată de şeful ei, primarul, să participe la alegeri, pentru că îi trebuia un adversar "pe hârtie". Numai că planul i-a fost dat peste cap de alegători, care au preferat-o pe rivala pe care singur şi-a ales-o. Aşa că, azi, fostul primar a eliberat biroul, pentru a-i face loc succesoarei. 

de Redactia Observator

la 01.10.2020, 23:53

Vezi și
  • Femeia de serviciu l-a învins la alegeri pe fostul primar al localității.

Marina a fost atât de şocată că a câştigat alegerile, încât a stat ascunsă câteva zile după aflarea rezultatelor. După patru ani în care a făcut curat în Primărie, a şters praful şi a dat cu mopul, a ajuns să ocupe cel mai important birou. Cel de primar. 

Marina a intrat în cursa electorală la rugăminţile şefului ei, primarul, care nu avea niciun contracandidat. Pentru ca scrutinul să aibă loc, legea cerea minimum doi candidaţi. Fostul edil, susţinut de partidul lui Vladimir Putin, a crezut că a găsit soluţia perfectă pentru a câştiga un nou mandat. Nici nu i-a trecut prin cap că alegătorii vor prefera o femeie de serviciu în locul lui. Fostul primar spune că nu îi poartă pică şi chiar o va ajuta pe fosta sa subordonată. 

Alături de Marina sunt şi majoritatea sătenilor. 

Unii văd rezultatul votului ca pe un protest faţă de partidul lui Vladimir Putin. Localnicii spun însă că îşi doreau o schimbare, pentru că fostul primar nu a făcut mare lucru pentru satul lor. Iar despre Marina ştiu că este o bună gospodină. 

Pentru Marina, azi a fost prima zi la Primărie. Unul dintre primele ei proiecte - un baraj construit lângă sat, unde copiii să poată înota. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » O femeie de serviciu a ajuns primar din greşeală, în Rusia