Antena Meniu Search
x

Femeile preferă să doarmă în pat cu câinele, decât cu partenerul de viaţă (Video)

Femeile preferă să doarmă în pat cu un câine, decât alături de iubitul lor. Nu este un mit, este un lucru dovedit ştiinţific de cercetătorii americani. Potrivit studiului, femeile se simt mult mai în siguranţă lângă un patruped blănos, decât lângă un bărbat.v

de Redactia Observator

la 22.04.2019, 17:59

Vezi și

Femeile preferă să doarmă în pat cu un câine, decât alături de iubitul lor. Nu este un mit, este un lucru dovedit ştiinţific de cercetătorii americani. Potrivit studiului, femeile se simt mult mai în siguranţă lângă un patruped blănos, decât lângă un bărbat.

Câinele este cel mai bun prieten al omului. O vedem în filme, dar şi în viaţa de zi cu zi. Nu multă lume ştie, însă, că acesta poate fi şi un partener ideal pentru un somn liniştitor. În special în ceea ce le priveşte pe femei, care, preferă mai degrabă compania patrupedului decât cea a soţului.

Studiul realizat în Statele Unite a arătat că femeile se simt de multe ori mai în siguranţă dacă dorm alături de un câine decât alături de un bărbat. Cel puţin asta au declarat cele peste 960 de participante la studiu.

Unul dintre motive ar putea fi faptul că au mai multă încredere în câini decât în partenerul de viaţă. Un alt motiv ar fi că patrupedul nu le deranjează noaptea la fel de mult cum o face iubitul. Lucru care nu se poate spune, însă, şi despre pisici, care sunt animale nocturne.

Cercetătorii urmează acum să realizeze un studiu asemănător, dar de această dată participanţii vor fi bărbaţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri externe » Femeile preferă să doarmă în pat cu câinele, decât cu partenerul de viaţă (Video)