Antena Meniu Search
x

Video Fenomenul extrem de periculos care a provocat un carambol uriaș în Statele Unite. O autostradă a devenit un cimitir de fiare vechi într-o clipă

O autostradă din Statele Unite s-a transformat într-un depozit uriaş de fier vechi. Super-ceaţa, un fenomen extrem de periculos, a făcut să se ciocnească 158 de automobile şi camioane. Şapte oameni au murit, iar 25 sunt internaţi în mai multe spitale. În ciuda eforturilor pe care le fac, medicii se tem că bilanţul deceselor va creşte. 

de Redactia Observator

la 24.10.2023, 20:42

Vezi și

Carambolul de proporţii s-a produs dimineaţa, la o oră de vârf, când pe un pod din vestul New Orleans treceau sute de maşini. Autostrada a fost învăluită într-o combinaţie de ceaţă şi fum de la incendii de vegetaţie. Vizibilitatea a scăzut brusc, iar şoferii care au frânat din instinct au fost loviţi de maşinile care veneau în viteză din spate.

Fenomenul extrem de periculos care a provocat un carambol uriaș în Statele Unite

Martori: Nu puteai să vezi la 5, 10 metri în fața ta, din cauza ceții. Și, de nicăieri, acest camion imens a apărut chiar în fața noastră. A trebuit să evităm, se auzeau doar frânele mașinilor.

Nu veniţi pe autostrada care duce spre Hammond! Este un carambol uriaş! Vorbesc serios, un carambol uriaş!

Pe acelaşi subiect

Multe dintre maşinile implicate în carambol au luat foc, iar pericolul a fost uriaş.

Polițistă: Acolo era o cisternă, iar o parte din cabina camionului a luat foc. Camionul transporta un material periculos care este descărcat acum de echipele de intervenție.

Până la venirea medicilor, cei care au scăpat teferi le-au acordat primul ajutor răniţilor. A fost o misiune grea - mulţi şoferi erau prizonieri în maşinile făcute praf.

Martor: Erau oameni blocaţi în propriile maşini. Am încercat, pentru început, să-i scoatem de acolo. Nicio ambulanţă sau serviciu de urgenţă nu ajunsese încă. M-am dus la fiecare să-i întreb "ești bine?". Oamenii erau loviți la cap.

Poliţiştii cred că accidentul în lanţ a fost provocat de trei camioane care s-au ciocnit din cauza vizibiltăţii reduse. Au format o baricadă de fier, de care s-au zdrobit maşinile care veneau din spate. După uriaşul carambol, autorităţile au închis preventiv toate şoselele din zona afectată de super-ceaţă şi au avertizat localnicii să fie prudenţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Fenomenul extrem de periculos care a provocat un carambol uriaș în Statele Unite. O autostradă a devenit un cimitir de fiare vechi într-o clipă