Antena Meniu Search
x

Fetiţă de 11 ani, abuzată de un prieten de familie, cu acordul mamei, pentru 300 de lei

O mamă a fost arestată după ce a permis unui prieten din partea iubitului ei să abuzeze de propriul copil, o fetiţă de 11 ani. Femeia avea să primească la schimb aproape 300 de lei.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 08.05.2019, 13:14

Mama a acceptat contra sumei de 300 de lei
Copila a fost supusă terorii chair cu acordul mamei - Profimedia

O mamă a fost arestată după ce a permis unui prieten din partea iubitului ei să abuzeze de propriul copil, o fetiţă de 11 ani. Femeia avea să primească la schimb aproape 300 de lei.

O investigație a fost lansată după ce copila i-a spus mătuşii ei tot ce s-a întâmplat. Femeia a raportat imediat cazul poliţiei.

Procurorul Alicia Maria Falcione, care conduce investigația, a supus-o pe copilă unui rând de teste care au confirmat de altfel semnele de abuz sexual.

Fetiţa a spus poliției că mama ei și presupusul pedofil, un prieten al iubitului mamei sale, au fost de acord cu o plată unică de 3.000 ARS (280 de lei) pentru a abuza de fată.

Potrivit declarației sale, femeia a luat banii și a lăsat-o cu suspectul în timp ce ea a plecat să strângă lemne de foc.

Până la întoarcerea mamei, suspectul profitase deja de copilă şi plecase. Cea mică a încercat să îi povestească acesteia de chinul prin care a trecut, însă propria ei mamă a numit-o mincinoasă şi i-a spus să nu spună nimănui.  

Văzând că este ignorată, fetiţa a fugit la mătuşa ei unde a declarat totul, iar ulterior incidentul a fost raportat poliţiei din orașul La Banda, Argentina.

Mama în vârstă de 42 de ani și presupusul pedofil au fost arestați. Conform Mirror, ancheta este în curs de desfășurare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Fetiţă de 11 ani, abuzată de un prieten de familie, cu acordul mamei, pentru 300 de lei