Antena Meniu Search
x

Fetița de 11 ani care a scăpat din mâinile unui răpitor, în Florida, l-a murdărit cu slime albastru ca polițiștii să îl identifice mai repede - VIDEO

Alyssa Bonal, fetița de 11 ani din Florida care a fost atacată marți, de un bărbat care a încercat să o răpească, a declarat că a știut cum să reacționeze după ce a urmărit mai multe episoade dintr-o serie TV despre infractori și victimele lor.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 21.05.2021, 17:24

Alyssa Bonal povesteste cum a reușit să scape din mâinile unui răpitor
Fetița de 11 ani care a scăpat din mâinile unui răpitor, în Florida, l-a murdărit cu slime albastru ca polițiștii să îl identifice mai repede - captura video

Fetița de 11 ani a avut prezența de spirit să-l murdărească pe brațe cu slime-ul cu care se juca, în timp ce aștepta autobuzul, atunci când bărbatul a amenințat-o cu un cuțit și a încercat să o ducă pe sus la mașina lui.

Reacția promptă i-a salvat viața

Alyssa Bonal a declarat că a aflat cât de importante sunt dovezile din emisiunea sa TV preferată, seria de detectivi Law & Order: Special Victims Unit.  Alyssa, care a reușit să se lupte cu bărbatul, a fost atacată marți în timp ce aștepta autobuzul școlar, tentativa de răpire fiind surprinsă de camera de securitate a unui vecin.

"Am reușit să-i dau cu slime pe braț”, a declarat Alyssa emisiunii Today de la NBC într-un interviu difuzat joi. „Știam că ar putea fi o dovadă mai bună că e el, dacă polițiștii îl găsesc”, a mai spus ea, potrivit The Guardian.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Bărbatul care a încercat să o răpească avea slime pe brațe, când a fost arestat

Intuiția ei s-a dovedit corectă. Chip Simmons, șeriful județului Escambia, a declarat că atunci când detectivii l-au arestat, câteva ore mai târziu, brațele lui Jared Paul Stanga erau încă murdare de slime albastru.

Gândirea ei rapidă i-a atras atenția actriței Mariska Hargitay, una dintre vedetele Law & Order: Special Victims Unit. „Alyssa ... Ești o tânără curajoasă, puternică și inteligentă”, a scris Hargitay într- o postare pe Instagram.

Jared Paul Stanga, în vârstă de 30 de ani, a rămas încarcerat joi cu o garanție de 1,5 milioane de dolari, sub acuzația de tentativă de răpire, port de arma albă și agresiune. 

Cum se apără bărbatul acuzat de tentativă de răpire

Avocatul său, Robert Dees, a pus la îndoială arestarea lui Stanga în timpul unei ședințe de miercuri, spunând că Alyssa nu l-a identificat dintr-o serie de fotografii și ca a spus că inițial atacatorul ei era hispanic, pe când acesta este alb.

Însă procurorii au declarat că dovezile împotriva lui Jared Paul Stanga erau puternice. În plus față de silme-ul de pe brațe, bara argintie a mașinii sale tocmai fusese vopsită în negru. Iar detectivii au aflat că bărbatul a fost văzut la câteva minute de la atac cum a intrat într-un magazin, îmbrăcat cu aceleași haine care apar în filmare, să cumpere vopsea neagră.

În plus, i-a trimis un mesaj șefului său spunând că va întârzia pentru că trebuie să-și ducă copilul la școală, chiar dacă copilul său urma cursuri online.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Fetița de 11 ani care a scăpat din mâinile unui răpitor, în Florida, l-a murdărit cu slime albastru ca polițiștii să îl identifice mai repede - VIDEO