Fetiţă de 13 ani, plecată în vacanţă cu familia, găsită moartă pe o plajă, în Anglia. În urmă cu 5 zile, un tânăr de 17 ani a murit în acelaşi loc

De Larisa Andreescu.
Publicat: 20.04.2021, 11:13.
Actualizat: 20.04.2021, 11:59

O fetiţă de 13 ani, plecată în vacanţă cu familia în zona de coastă din Parcul de Vacanţă Devon, a fost găsită fără suflare, de echipajele de salvare, la baza stâncilor, pe plajă.

Zona de coastă Sandy Bay, Exmouth

Fetiţă de 13 ani, plecată în vacanţă cu familia, găsită moartă pe o plajă

Shutterstock

Copila se afla în vacanţă cu familia, pentru câteva zile, în Exmouth, Anglia. Nimeni nu se gândea că totul avea să se transforme într-o cumplită tragedie.

Decesul nu este considerat suspect

Citește și:

Sâmbătă dimineaţă, echipajele au primit un apel anunţând că o persoană pare rănită în zona de coastă din Parcul de Vacanţă Devon şi s-au deplasat de urgenţă la faţa locului. Trupul neînsufleţit al fetei de 13 ani a fost descoperit la baza stâncilor din Sandy Bay, Exmouth.

Poliția a declarat că rudele micuţei au fost informate și că moartea nu este tratată ca fiind suspectă.

„Autorităţile din Devon și Cornwall au participat la o acţiune de salvare şi recuperare la o locație din Exmouth, după un apel care anunţa că o persoană se află în dificultate. Corpul unei fete de 13 ani, care se afla în vacanță cu familia ei, din afara zonei de coastă, a fost descoperit la baza stâncilor din Sandy Bay, Exmouth. Apropiații ei au fost informați. Decesul nu este tratat ca fiind suspect. Trupul neînsufleţit va fi trimis spre analiză unui medic legist” a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei, potrivit Mirror.

Cu doar cinci zile înainte de moartea tragică, un alt adolescent a fost găsit mort în acelaşi loc. Plaman Gandev, în vârstă de 17 ani, fusese dat dispărut de familie, din casa sa din Torquay. Timp de 48 de ore, familia, prietenii, autorităţile şi mai mulţi voluntari au încercat să dea de urma lui.

În jurul orei 14:00, luni, 12 aprilie, echipajele de salvare i-au descoperit cadavrul la baza stâncilor din Devon, lângă Beacon Cove.

„Corpul unui tânăr situat la baza stâncilor de lângă Torquay luni, 12 aprilie, a fost identificat oficial ca fiind Plaman Gandev, 17 ani, din Torquay. Moartea nu este tratată ca suspectă. Familia lui Plaman a fost informată" a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei din Devon şi Cornwall.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.