Antena Meniu Search
x

Fetiţă de 13 ani, plecată în vacanţă cu familia, găsită moartă pe o plajă, în Anglia. În urmă cu 5 zile, un tânăr de 17 ani a murit în acelaşi loc

O fetiţă de 13 ani, plecată în vacanţă cu familia în zona de coastă din Parcul de Vacanţă Devon, a fost găsită fără suflare, de echipajele de salvare, la baza stâncilor, pe plajă.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 20.04.2021, 11:59

Zona de coastă Sandy Bay, Exmouth
Fetiţă de 13 ani, plecată în vacanţă cu familia, găsită moartă pe o plajă - Shutterstock
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Copila se afla în vacanţă cu familia, pentru câteva zile, în Exmouth, Anglia. Nimeni nu se gândea că totul avea să se transforme într-o cumplită tragedie.

Decesul nu este considerat suspect

Sâmbătă dimineaţă, echipajele au primit un apel anunţând că o persoană pare rănită în zona de coastă din Parcul de Vacanţă Devon şi s-au deplasat de urgenţă la faţa locului. Trupul neînsufleţit al fetei de 13 ani a fost descoperit la baza stâncilor din Sandy Bay, Exmouth.

Poliția a declarat că rudele micuţei au fost informate și că moartea nu este tratată ca fiind suspectă.

Pe acelaşi subiect

„Autorităţile din Devon și Cornwall au participat la o acţiune de salvare şi recuperare la o locație din Exmouth, după un apel care anunţa că o persoană se află în dificultate. Corpul unei fete de 13 ani, care se afla în vacanță cu familia ei, din afara zonei de coastă, a fost descoperit la baza stâncilor din Sandy Bay, Exmouth. Apropiații ei au fost informați. Decesul nu este tratat ca fiind suspect. Trupul neînsufleţit va fi trimis spre analiză unui medic legist” a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei, potrivit Mirror.

Cu doar cinci zile înainte de moartea tragică, un alt adolescent a fost găsit mort în acelaşi loc. Plaman Gandev, în vârstă de 17 ani, fusese dat dispărut de familie, din casa sa din Torquay. Timp de 48 de ore, familia, prietenii, autorităţile şi mai mulţi voluntari au încercat să dea de urma lui.

În jurul orei 14:00, luni, 12 aprilie, echipajele de salvare i-au descoperit cadavrul la baza stâncilor din Devon, lângă Beacon Cove. 

„Corpul unui tânăr situat la baza stâncilor de lângă Torquay luni, 12 aprilie, a fost identificat oficial ca fiind Plaman Gandev, 17 ani, din Torquay. Moartea nu este tratată ca suspectă. Familia lui Plaman a fost informată" a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei din Devon şi Cornwall.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri externe » Fetiţă de 13 ani, plecată în vacanţă cu familia, găsită moartă pe o plajă, în Anglia. În urmă cu 5 zile, un tânăr de 17 ani a murit în acelaşi loc