Antena Meniu Search
x

Fetiţă de cinci ani, găsită moartă în casă, în Statele Unite. Mama copilei, acuzată de crimă: "A fost un sacrificiu necesar"

O mamă este acuzată de crimă, după ce fetiţa ei de cinci ani a fost găsită moartă în casă, în Las Vegas, Statele Unite.

de Monica Palade

la 10.07.2021, 10:51

Fetiţă de cinci ani, găsită moartă în casă, în Statele Unite. Mama copilei, acuzată de crimă: "A fost un sacrificiu necesar" - Shutterstock

Copila a fost închisă într-o cameră extrem de călduroasă. Potrivit poliţiştilor, temperatura ajungea acolo la 35 de grade. Sora fetiţei, în vârstă de doi ani, a fost găsită în viaţă în aceeaşi încăpere.Când poliţiştii au confruntat-o pe mama fetiţelor, aceasta spunea încontinuu că a fost un „sacrificiu necesar”. Kemaya Taylor, în vârstă de 23 de ani, este acuzată de crimă.

Poliţiştii au intrat prima dată în alertă, pe 16 iunie, după ce un prieten al femeii i-a avertizat că a primit un mesaj ciudat de la femeie, care suna a ameninţare cu sinuciderea. „Taylor susţinea că„ renunță la slujbă” și „ fereşte-te de știri”, spune poliţia despre apel. Ofițerii s-au dus acasă la femeie, dar nu a găsit pe nimeni. Au fost chemați din nou 12 zile mai târziu de un vecin care a văzut ușa din față a casei deschisă. Poliția a venit la faţa locului și a gasit-o pe Taylor în afara reședinței.

Găsită moartă în casă 

„Un ofițer a întrebat-o pe Taylor unde sunt copiii ei. La început, nu a răspuns, dar în cele din urmă i-a spus poliţistului că sunt la etaj, în casă. Potrivit ofițerului, Taylor părea să sufere de un fel de boală mintală”.

Poliția a găsit copiii într-un dormitor încuiat. Fetiţa de cinci ani părea că murise de ceva timp. "Trebuie menționat că temperatura din reședință era extrem de caldă", a spus poliția. „Nici căldura și nici aerul condiționat nu erau pornite, iar temperatura de pe termostat era de 35 de grade. Ofițerii au indicat că, după ce au spart ușa încuiată și au intrat în dormitor, temperatura s-a simțit exponențial mai caldă decât în restul reședinței. De asemenea, s-a constatat că un umidificator se află pe poziția „maximum”.

Un vecin a declarat că, înainte de sosirea polițiștilor, femeia arunca cu pietre în mașinile din cartier.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Fetiţă de cinci ani, găsită moartă în casă, în Statele Unite. Mama copilei, acuzată de crimă: "A fost un sacrificiu necesar"