Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O fetiță româncă de 2 ani a murit lovită de mamă cu mașina, în Italia

O fetiță româncă, în vârstă de aproape 2 ani, a murit în Italia, lovită de mașina condusă de mama sa. Tragedia s-a produs într-un moment de neatenție, în timp ce tânăra șoferiță manevra mașina în curtea casei.

de Cristian Toteştean

la 20.06.2019 , 23:42

O fetiță româncă a murit în Italia, lovită de mașina condusă de mama sa. Tragedia s-a produs într-un moment de neatenție, în timp ce tânăra șoferiță manevra mașina în curtea casei. Copila nici măcar nu împlinise 2 ani.

Nenorocirea s-a întâmplat joi dimineață în apropiere de Torino, în localitatea Villarbasse. Claudia P., o româncă de 30 de ani, era cu mașina, o Dacie Logan, în curtea casei familiei.

Potrivit ziarului Corriere della Serra, tânăra a dat cu spatele, fără să vadă că acolo se afla fetița ei, Emilia. Copila a fost lovită și a murit în urma rănilor.

Articolul continuă după reclamă
Mașini de poliție la locul tragediei

Fetița era în acel moment în grija bunicii, dar, se pare că femeia a scăpat-o din priviri într-un moment de neatenție, spune Il Sussidiario. Copilul a ajuns astfel în curte, unde s-a produs dezastrul.  

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Claudia și soțul ei Viorel, care e instalator, sunt stabiliți în acea zonă din Italia. Cuplul mai are un copil de 8 ani.

Cristian Toteştean Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri externe » O fetiță româncă de 2 ani a murit lovită de mamă cu mașina, în Italia