Antena Meniu Search
x

Fetiţă umilită la şcoală, găsită fără viaţă chiar înainte de ziua ei de naştere

O fetiţă în vârstă de numai 12 ani a fost găsită fără viaţă, în camera ei, după ce a fost umilită de colegele de şcoală, chiar înainte de ziua ei de naştere.

de Redactia Observator

la 17.04.2019, 09:12

O fetiţă în vârstă de numai 12 ani a fost găsită fără viaţă, în camera ei, după ce a fost umilită de colegele de şcoală, chiar înainte de ziua ei de naştere.

Drama prin care a trecut copila a început la şcoală, acolo unde celelalte colege au umilit-o ori de câte ori au avut ocazia, inclusiv pe reţelele sociale.

Totul s-a întâmplat pe 22 aprilie 2017, în oraşul Warrington (Anglia), iar ancheta autorităţilor a scos la iveală un adevăr dureros.

Jessica şi-a pus capăt zilelor din cauza presiunii puse de umilinţele pe care le îndura la şcoală şi pe reţelele sociale, iar înainte de a comite gestul extrem a postat pe internet o fotografie în care apărea piciorul ei pe care a scris 'RIP'.

Pe acelaşi subiect

Potrivit jurnaliştilor DailyMail, anchetatorii au descoperit mai multe desene şi notiţe referitoare la suicid în camera fetiţei.

Fetiţa a fost umilită de colege, la şcoală, şi a decis să îşi pună capăt zilelor

Pe notiţe, copila a scris şi numele colegelor care au umilit-o şi au făcut-o să recurgă la sinucidere.

Mai mult, pe iPad-ul fetiţei, poliţiştii au găsit mai multe mesaje umilitoare primite de copilă, pe reţelele sociale, de la alte fete de la şcoală.

Poliţiştii au mai stabilit că fetiţa nu le-a povestit părinţilor sau profesorilor drama prin care trecea din cauza colegelor de şcoală.

Interogaţi de Poliţie, colegii de şcoală ai fetiţei au negat că ar fi umilit-o pe aceasta şi au precizat că 'a primit ce a meritat'.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Fetiţă umilită la şcoală, găsită fără viaţă chiar înainte de ziua ei de naştere