Antena Meniu Search
x

Video Filmul atacului armat care a cutremurat Istanbulul: Bărbat ucis cu sânge rece, într-o biserică creștină. Imaginile masacrului

Un atac armat fără precedent a însângerat Istanbulul. Doi indivizi mascaţi au deschis focul într-o biserică creştină, în timpul slujbei de dimineţă. Un om a murit, iar asasinatul a fost filmat de camerele de supraveghere. Imaginile au devenit indicii pentru poliţiştii care au început o anchetă de proporţii. 

de Redactia Observator

la 28.01.2024, 19:40

Vezi și

Momentul în care împuşcăturile sparg solemnitatea liturghiei dintr-o biserică italiană, aflat în cartierul Sariyer, a zguduit marginea metropolei. Nepotul bărbatului ucis crede, însă, că nu unchiul său era ţinta asasinilor. 

  • Cagin Cihan, nepotul victimei: Era un individ cu dizabilităţi mintale, a mers la biserică la invitaţie. Biserica era ţinta, nu el. Nu avea nicio legătură cu politica sau cu o organizaţie, avea probleme. 

Camerele de supraveghere din apropiere i-au filmat pe trăgătorii care sunt căutaţi acum de toţi poliţiştii din Istanbul.

Cutremurat de atacul armat din Istanbul, Papa Francisc a transmis condoleanţe

  • Papa Francisc: Îmi exprim apropierea faţă de de comunitatea bisericii Sf. Maria din Istanbul, care, în timpul Liturghiei, a suferit un atac armat cu un mort și mai mulţi răniți.

Deocamdată, anchetatorii nu ştiu nici motivul atacului, nici dacă asasinii au vreo legătură cu grupările teroriste.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Filmul atacului armat care a cutremurat Istanbulul: Bărbat ucis cu sânge rece, într-o biserică creștină. Imaginile masacrului