Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Filmul atacului sângeros din Alabama: 4 morţi şi 21 de răniţi pe o stradă aglomerată din Birmingham. Anchetatorii nu au găsit încă vinovaţii

Baie de sânge în Statele Unite. Cel puţin patru oameni au fost executaţi pe stradă, iar 21 au fost răniţi, într-o zonă cu viaţă de noapte animată dintr-un oraş din statul Alabama. Mai mulţi indivizi au început să tragă la întâmplare cu armele în cei care se plimbau ori aşteptau să intre în cluburi. Asasinii au dispărut rapid, iar anchetatorii nu au încă niciun indiciu care să îi pună pe urmele lor. 

de Redactia Observator

la 22.09.2024 , 20:07

Când au început împuşcăturile, oamenii s-au aruncat la pământ ori s-au refugiat sub maşinile parcate. Atacul a înroşit cu sângele nevinovaţilor una dintre cele mai aglomerate străzi din oraşul Birmingham, din Alabama. Zona plină de restaurante, cluburi şi pub-uri a fost împânzită imediat de poliţiştii care au găsit victimele împuşcate pe trotuar. 

Cu ce arme ar fi tras atacatorii

Poliţiştii au cerut firmelor din oraş să le pună la dispoziţie imagini de pe camerele de supraveghere ca să îi poată identifica pe trăgători şi au făcut apel la populaţie să îi ajute cu informaţii. Criminaliştii cred că atacatorii au folosit nişte dipozitive care transformă un pistol semi-automat în mitralieră. Autorităţile din Alabama încearcă de luni de zile să le interzică. 

Vezi și

Peste 400 de atacuri armate în masă au avut loc în Statele Unite de la începutul anului.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri externe » Filmul atacului sângeros din Alabama: 4 morţi şi 21 de răniţi pe o stradă aglomerată din Birmingham. Anchetatorii nu au găsit încă vinovaţii