Antena Meniu Search
x

Video Filmul atacului şocant din Germania, unde două turiste au fost bătute, violate şi aruncate în prăpastie. Cum le-a convins americanul să-l urmeze pe o cărare izolată

Vacanţă încheiată tragic pentru două turiste americane în Germania. Fetele au fost atacate de un necunoscut, tot american, şi aruncate într-o prăpastie. Una dintre ele a murit, iar celaltă este în stare gravă. Incidentul a avut loc într-o zonă turistică celebră, la un renumit castel. Agresorul a fost arestat după o amplă vânătoare şi este acuzat de crimă şi de agresiune sexuală. 

de Redactia Observator

la 16.06.2023, 21:21

Vezi și

Cele două turiste din Statele Unite, în vârstă de 21, respectiv, 22 de ani, l-au întâlnit pe cel care avea să le devină călău pe un pod aflat lângă faimosul castel Neuschwanstein. Pentru că era american, au intrat în vorbă cu el. Suspectul le-a convins să-l urmeze pe o cărare izolată sub pretextul că drumul spre pod era greu de parcurs. Când s-a văzut singur cu tinerele, bărbatul s-a năpustit asupra lor. Mai întâi a atacat-o pe fata de 21 de ani.  

Fetele au căzut 50 de metri în gol

Holger Stabik, purtător de cuvânt poliţie: Cea mai tânără dintre cele două femei a fost cea atacată de suspect. Când tânăra de 22 de ani a încercat să-i sară în ajutor, a fost sugrumată de suspect şi a împins-o pe panta abruptă. Apoi, suspectul a agresat-o sexual pe cea mai tânără dintre victime, după care a împins-o şi pe ea în prăpastie. 

Fetele au căzut 50 de metri în gol. Ele au fost recuperate de salvamontiştii germani şi transportate la spital. Fata de 21 de ani nu a mai putut fi salvată, în timp ce prietena ei este în continuare în stare gravă. Cel care le-a atacat a fugit iniţial de la locul faptei, însă a fost prins rapid de poliţie. L-au dat de gol zgârieturile adânci de pe faţă, semn că victimele sale au încercat cu disperare să-i scape din mâini. 

Pe acelaşi subiect

Americanul este cercetat acum pentru trei capete de acuzare

Holger Stabik, purtător de cuvânt poliţie: Cetăţeanul american, în vârstă de 30 de ani, se afla în zona castelului Neuschwanstein tot ca turist. Aparent, s-a întâlnit cu cele două femei de 21 şi 22 de ani, întâmplător. 

Americanul este cercetat acum pentru trei capete de acuzare: crimă, tentativă de crimă și tentativă de infracțiune sexuală. Locul unde a avut loc atacul este unul dintre cele mai vizitate obiective turistice din Germania. 6.000 de turişti vin zilnic aici să vadă acest castel, despre care se spune că a fost sursa de inspiraţie pentru castelul Cenuşăresei din celebrul parc Disney. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Filmul atacului şocant din Germania, unde două turiste au fost bătute, violate şi aruncate în prăpastie. Cum le-a convins americanul să-l urmeze pe o cărare izolată