Antena Meniu Search
x

Filmul răpirii lui Ivan Fedorov, primarul din Melitopol. Mărturii din captivitate: în ce condiţii l-au ţinut ruşii

Primarul din Melitopol, Ivan Fedorov, răpit de forţele ruse şi apoi eliberat în schimbul a nouă soldați din armata lui Putin, vorbeşte despre condiţiile în care a fost ţinut în captivitate. Acesta susţine că a fost păzit de soldaţi înarmaţi, într-o cameră mică, dar nu a fost rănit fizic.

de Redactia Observator

la 18.03.2022, 07:37

Ivan Fedorov, premiat de Volodimir Zelenski
Ivan Fedorov, premiat de Volodimir Zelenski - Twitter

Mărturii din zilele tulburi de război Rusia - Ucraina. Primarul din Melitopol, Ivan Fedorov, răpit de forţele ruse şi apoi eliberat în schimbul mai multor soldaţi, afirmă că a fost ţinut într-o cameră mică, păzit de soldaţi înarmaţi, dar nu a fost rănit fizic. Ivan Fedorov a declarat pentru BBC că trupele ruse l-au luat din biroul său fără un cuvânt, iar pe durata detenţiei nu a avut niciun contact cu lumea exterioară.  

Primarul din Melitopol povesteşte cum a fost răpit de soldaţii ruşi

El a afirmat că a fost ţinut într-o cameră mică, cu soldaţi înarmaţi, dar nu a fost niciodată rănit fizic. Forţele de ocupare din Melitopol l-au înlocuit pe Fedorov cu propriul primar, relatează news.ro.  

Ivan Fedorov, răpit la 11 martie de forţele ruse, a fost eliberat, miercuri, la schimb cu nouă soldaţi ruşi capturaţi de ucraineni. Primarul a vorbit la telefon cu preşedintele Volodimir Zelenski şi i-a spus acestuia că îşi va relua activitatea cât de curând posibil. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Filmul răpirii lui Ivan Fedorov, primarul din Melitopol. Mărturii din captivitate: în ce condiţii l-au ţinut ruşii