Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Filmul tragediei cu 7 morți din Sankt Petersburg. Trecători curajoși au sărit în apă, ca să scotă pasagerii din autobuz

Accident şocant în Rusia la Sankt Petersburg. Un autobuz cu 20 de oameni la bord a căzut într-un râu. În sprijinul pasagerilor au venit imediat mai mulţi trecători, însă, din păcate, şapte oameni şi-ai pierdut viaţa. Atenţie, urmează imagini şi informaţii cu un puternic impact emoţional! 

de Redactia Observator

la 11.05.2024 , 11:31

Imaginile camerelor de supraveghere arată cum şoferul autobuzului numărul 226 pierde controlul vehiculului, care virează brusc la dreapta şi intră pe contrasens. După ce loveşte o maşină, autobuzul plonjează în râul Moika de pe podul Săruturilor. Totul a durat doar 25 de secunde. 

Aruncaţi! Aruncaţi! 

În sprijinul pasagerilor au venit imediat mai mulţi trecători curajoşi. Primii care au sărit în apă au fost doi muncitori din Daghestan. Ei au urcat pe acoperişul autobuzului scufundat. Mai mulţi oameni au fost scoşi prin trapa din acoperiş până la sosirea salvatorilor. O barcă aflată în apropiere a oprit şi ea pentru a ajuta. În câteva minute, la faţa locului au ajuns mai multe ambulanţe şi maşini de pompieri. Pe măsură ce erau scoase din apă, victimele primeau primul ajutor pe marginea drumului.

Vezi și

7 morți, bilanțul tragediei din Sankt Petersburg

Trei dintre pasageri au decedat pe loc, iar bilanţul morţilor a ajuns la şapte. 

Şoferul autobuzului a fost printre cei care au scăpat. Bărbatul de 44 de ani a fost reţinut şi interogat ca suspect. El riscă 7 ani de închisoare dacă va fi găsit vinovat de provocarea tragediei. Compania care deţine autobuzul susţine că vehiculul fusese supus unei inspecţii tehnice înainte de a intra în tură, iar şoferul era cu examenele medicale la zi.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri externe » Filmul tragediei cu 7 morți din Sankt Petersburg. Trecători curajoși au sărit în apă, ca să scotă pasagerii din autobuz