Antena Meniu Search
x

Fiul lui Cher, răpit dintr-un hotel din New York. Cei patru bărbaţi ar fi fost angajaţi chiar de mama sa, celebra cântăreaţă

Celebra cântăreaţă Chef este acuzată că a angajat patru bărbaţi pentru a-l răpi pe fiul ei dintr-o cameră de hotel din New York.

de Redactia Observator

la 28.09.2023, 16:15

Cher, celebra cântăreață și actriță, este acuzată că a angajat patru bărbați pentru a-l răpi pe fiul ei dintr-un hotel. Acuzațiile oficiale au fost formulate chiar de nora sa, potrivit BBC. Potrivit documentelor judecătorești depuse de Marieangela King, soția lui Elijah Blue Allman, patru bărbați l-au „luat” pe fiu dintr-o cameră de hotel din New York.

Motivul din spatele gestului extrem

Incidentul s-a produs în noiembrie 2022. Cei doi soți se aflau acolo pentru a-și salva căsnicia după ce cu un an înainte fusese depusă o solicitare de divorț, relatează Mediafax.

Marieangela King susține că ea și soțul ei au petrecut 12 zile în hotel și că „la 30 noiembrie 2022, în noaptea aniversării nunții, patru persoane au venit în camera de hotel și l-au luat pe Allman”.

Allman, în vârstă de 47 de ani, s-a căsătorit cu King în 2013.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri externe » Fiul lui Cher, răpit dintr-un hotel din New York. Cei patru bărbaţi ar fi fost angajaţi chiar de mama sa, celebra cântăreaţă