Antena Meniu Search
x

Florin, bucătarul din Iași care a devenit eroul Marii Britanii. El este tânărul care s-a luptat cu teroriștii din Londra

Cele opt minute de coșmar din capitala Marii Britanii l-au transformat pe Florin Morariu într-un erou. El a avut curajul să-I înfrunte pe teroriștii care înjunghiau oamenii nevinovați, în centrul Londrei. Tânărul a câștigat acum respectul britanicilor, dar și al conaționalilor săi.

Cele opt minute de coșmar din capitala Marii Britanii l-au transformat pe Florin Morariu într-un erou. El a avut curajul să-I înfrunte pe teroriștii care înjunghiau oamenii nevinovați, în centrul Londrei. Tânărul a câștigat acum respectul britanicilor, dar și al conaționalilor săi.

Sâmbătă, la ora 22.08, Florin Morariu era încă la muncă. E bucătar la un local din centrul capitalei britanice. Atunci au lovit teroriștii.

GALERIE FOTO: Florin, românul eroul de pe London Bridge

Au urmat opt minute de groază pentru londonezi. Însă chiar în acele opt minute, românul și-a dovedit curajul.

O înregistrare video postată chiar de el, pe contul său de Facebook, îl arată pe Florin chiar la locul unde teroriștii au comis masacrul. Pe jos sunt trupuri pline de sânge. Florin ar fi căzut și el, probabil, victimă, dacă nu ar fi avut prezență de spirit.

”F..k you!”, se aude chiar în începutul înregistrării, un strigăt de sfidare față de cei trei asasini.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cu mult curaj, românul l-a atacat el pe teroristul care se apropiase de el, ținând în mână un cuțit însângerat.

"I-am dat teroristului cu basket-ul în cap! L-am zăpăcit", este auzit românul, pe înregistrare.

În exclusivitate pentru Observator, Florin a explicat apoi cum l-a doborît pe terorist. Avea cu el două lăzi de pâine, ca să se apere. Iar când a ajuns față în față cu unul dintre atacatori, n-a stat pe gânduri.

”De frică, am luat, am aruncat o navetă, prima navetă, că am ştiut că se fereşte. El se uita la mine, ăla! Am aruncat o navetă, s-a ferit, şi când am aruncat cu a doua, i-a venit direct în cap. A căzut lângă ăla şi în timp ce a căzut”, a povestit Florin.

Chiar și după atac, după ce a aflat care e amploarea dezastrului, Florin voia să se mai lupte o dată cu teroriștii. E auzit spunându-I unui coleg să-i dea parul pe care îl are la serviciu sau măcar... făcălețul.

Tânărul bucătar este din Iași. Și-a lăsat acasă familia și a venit în Londra să câștige mai bine, pentru el și pentru cei dragi, din România.

Mama sa, Georgeta, e mândră de Florin. Pe contul ei de Facebook, păstrează o fotografie în care e alături de fiul ei, acum un erou al britanicilor și al românilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Florin, bucătarul din Iași care a devenit eroul Marii Britanii. El este tânărul care s-a luptat cu teroriștii din Londra