Antena Meniu Search
x

Video La un pas de o tragedie trasă la indigo? ''Vânaţi'' de paparazzi, Harry și Meghan ar fi fost implicaţi într-o urmărire ce putea avea consecințe ''catastrofale"

Prinţul Harry şi Meghan Markle au fost la un pas de un accident catastrofal în New York din cauza paparazzilor. Anunţul vine de la purtătorului de cuvânt al prinţului Harry, care susţine că ducii de Sussex au fost urmăriţi de fotografi mai bine de două ore, timp în care au fost de mai multe ori la un pas de o tragedie. Toată lumea s-a gândit la moartea tragică a mamei sale, prinţesa Diana.

de Redactia Observator

la 17.05.2023, 20:49

Vezi și

Incidentul a avut loc după ce Meghan și Harry au participat, marți, la o ceremonie de decernare a unor premii la New York. Prinţul Harry, Meghan şi mama acesteia îşi fac loc cu greu printre zeci de blitzuri ale paparazzilor. Nu scapă nici în momentul în care urcă în maşină. Imediat ce se pun în mişcare, mai multe autoturisme îi urmează la doar câţiva metri distanţă. 

"Noaptea trecută, ducele și ducesa de Sussex și doamna Ragland au fost implicați într-o urmărire aproape catastrofală cu mașina, instigată de un grup de paparazzi extrem de agresivi." 

Prinţul Harry și Meghan, la un pas de un "accident catastrofal"

Cursa nebună prin New York ar fi durat mai bine de două ore, timp în care paparazzi au mers cu maşinile pe trotuar şi au trecut pe culoarea roşie a semaforului în disperarea de a obţine o fotografie cu cei doi. Reprezentantul prinţului Harry susţine că mai multe coliziuni au fost evitate la limită: urmărirea a implicat mai mulți șoferi, pietoni și doi ofiţeri de la Departamentul de Poliţie din New York. 

Pe acelaşi subiect

Incidentul aduce aminte, în mod dramatic, de destinul tragic al mamei Prinţului Harry. Prinţesa Diana a murit în urmă cu 26 de ani, la Paris, într-un accident de maşină, provocat tot de o urmărire cu paparazii.  

Prinţul Harry: Cred că unul dintre cele mai grele lucruri cu care trebuie să mă împac este faptul că oamenii care au vânat-o în tunel erau aceiaşi care îi făceau fotografii în timp ce murea pe bancheta din spate a maşinii. 

Agresivitatea fotografilor este, de altfel, motivul principal pentru care prinţul Harry şi soţia sa au părăsit Casa Regală şi s-au mutat în Statele Unite.  

Tot noaptea trecută, un intrus a fost arestat pe proprietatea ducilor de Sussex din California. Bărbatul de 29 de ani a fost reţinut la 2 dimineaţa de paznicii proprietăţii care au chemat poliţia. Individul fost arestat. În 2020, un alt băbat a fost prins când încerca să intre pe domeniu şi a primit un avertisment. 

Poliţia din New York susţine că nu au fost raportate distrugeri în presupusa urmărire

NYPD spune că nu există distrugeri sau arestări în presupusa urmărire: "NYPD a asistat echipa de securitate privată care îi protejează pe Ducele și Ducesa de Sussex. Au fost numeroși fotografi care au făcut transportul lor dificil. Ducele și Ducesa de Sussex au ajuns la destinație și nu au fost raportate coliziuni, somații sau arestări în acest sens'', potrivit BBC

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » La un pas de o tragedie trasă la indigo? ''Vânaţi'' de paparazzi, Harry și Meghan ar fi fost implicaţi într-o urmărire ce putea avea consecințe ''catastrofale"