Antena Meniu Search
x

Focul din Grecia, filmat de un localnic înconjurat de flăcări. Supravieţuirea, aproape imposibilă (Video)

Focul din Grecia a fost filmat de un localnic, pe care vâlvătaia l-a prins în faţa casei. Înconjurat de foc, bărbatul n-a mai putut face nimic altceva, decât să filmeze şi să încerce să se adăpostească.

Focul din Grecia a fost filmat de un localnic, pe care vâlvătaia l-a prins în faţa casei.

Înconjurat de foc, bărbatul n-a mai putut face nimic altceva, decât să filmeze şi să încerce să se adăpostească.

Prins într-un cerc de flăcări uriaşe persoana respectivă surprinde viteza cu care flăcările imense făceau totul scrum în cale.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Focul din Grecia poate fi observat cum, cu un zgomot asurzitor şi alimentat de vântul puternic, generează flăcări care se ridicau chiar şi la peste 10 metri înălţime. La un moment dat, persoana care filmează pare că este prinsă de flăcările uriaşe şi încearcă să se ascundă într-un garaj.

Incendiul, care a fost de neoprit, a dus la moartea groaznică a 87 de persoane. Cel puţin 200 de persoane au fost rănite de flăcările care au devastat regiunea Atenei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri externe » Focul din Grecia, filmat de un localnic înconjurat de flăcări. Supravieţuirea, aproape imposibilă (Video)