Antena Meniu Search
x

Un fost pilot de curse Nascar a scăpat cu viață dintr-un accident aviatic, în SUA

Dale Earnhardt Jr a scăpat ca prin minune după ce avionul în care se afla împreună cu familia lui a fost cuprins de flăcări şi a ieşit de pe pistă. Fostul pilot de curse Nascar a fost dus la spital pentru un consult medical. La fel şi membrii familiei sale şi cei doi piloţi.

de Redactia Observator

la 16.08.2019, 15:55

Vezi și

Dale Earnhardt Jr a scăpat ca prin minune după ce avionul în care se afla împreună cu familia lui a fost cuprins de flăcări şi a ieşit de pe pistă. Fostul pilot de curse Nascar a fost dus la spital pentru un consult medical. La fel şi membrii familiei sale şi cei doi piloţi. Aeronava în schimb a fost complet distrusă.

Un martor a filmat momentul în care autorităţile îi scot pe cei trei pasageri din aeronava în flăcări. Dale Earnhardt Jr se afla împreună cu soţia şi fetiţa lui de un an în clipa în care avionul lui privat a fost curpins de flăcări la aterizare. Incidentul a avut loc pe un aeroport din Tennesse.

Cuprins de flăcări, avionul a trecut din plin printr-un gard şi s-a oprit pe un drum de lângă aeroport. În scurt timp zona a fost împânzită de mai multe echipaje de salvare. Din fericire, fostul pilot de curse Nascar împreună cu membrii familiei sale au scăpat nevătămaţi. La fel şi cei doi piloţi ai avionului său privat.

Autoritatea aeronautică civilă a deschis o anchetă pentru a stabili cauza incidentului. Nu este însă prima oară când fostul pilot de curse trece printr-o astfel de experienţă. În 2004, Earnhardt a scăpat ca prin minune după ce maşina în care se afla a fost cuprinsă de flăcări pe o pistă de curse.

Considerat un mare campion, Dale Earnhardt Jr a avut 26 de victorii în circuiutul Nascar, în cei 18 ani de activitate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri externe » Un fost pilot de curse Nascar a scăpat cu viață dintr-un accident aviatic, în SUA