Antena Meniu Search
x

Fotografie unică cu Alain Delon, publicată de fiica sa, Anouchka. Cum arată actorul la 88 de ani: "Mi s-a părut că era chipeş"

Anouchka Delon a publicat, luni, pe Instagram, o fotografie a tatălui ei, Alain Delon, "cu permisiunea acestuia". Actorul, care a fost plasat recent sub tutelă consolidată, apare cu faţa emaciată şi cu barbă, dar ochii săi sunt încă pătrunzători, scrie news.ro

de Redactia Observator

la 23.04.2024, 17:08

Fotografie unică cu Alain Delon, publicată de fiica sa, Anouchka. Cum arată actorul la 88 de ani: "Mi s-a părut că era chipeş"
Fotografie unică cu Alain Delon, publicată de fiica sa, Anouchka. Cum arată actorul la 88 de ani: "Mi s-a părut că era chipeş" - Getty Images/Arhivă

"Vineri dimineaţă am făcut o fotografie cu tatăl meu. Doar pentru mine. Un suvenir din timpul petrecut împreună. Faptul că am luat micul dejun cu el îmi dă o recunoştinţă infinită. Un moment unic de blândeţe în lumea mea de brute", a scris Anouchka Delon.

Mesajul face trimitere la conflictul care a izbucnit de câteva luni între ea şi fraţii ei Anthony şi Alain-Fabien, pe tema stării de sănătate a tatălui lor şi a locului de reşedinţă al acestuia.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Mi s-a părut că era chipeş. Cu ochii lui veşnic albaştri ca oţelul, vii, luptători, care îmi dădeau o forţă inimaginabilă", adaugă Anouchka Delon. "Propriul meu nemuritor. I-am arătat fotografia şi i s-a părut frumoasă, atât de frumoasă încât l-am întrebat dacă pot să o împărtăşesc cu voi, publicul său care ţine la el. Aşa că, cu acordul său, iat-o. Iar răspunsul lui la îngrijorările voastre este "nu vă faceţi griji"".

Pe acelaşi subiect

Cei trei copii ai săi s-au certat la tribunal şi în mass-media

De la începutul anului, pe măsură ce starea de sănătate a lui Alain Delon s-a deteriorat, cei trei copii ai săi s-au certat la tribunal şi în mass-media. După ce au exclus-o pe Hiromi Rollin, care pretindea că este iubita sa, copiii actorului nu au reuşit să se pună de acord asupra locului unde ar trebui să locuiască tatăl lor - la Douchy, în regiunea Loiret, sau în Elveţia - sau asupra tratamentului pe care ar trebui să îl primească.

Anthony insistă ca Alain Delon să moară în Douchy, unde locuieşte, în timp ce Anouchka ar prefera ca acesta să fie tratat în Elveţia, unde locuieşte ea. La începutul lunii aprilie, tribunalul din Montargis a decis să îl plaseze pe Alain Delon sub tutelă consolidată, pentru a-l proteja pe acesta şi bunurile sale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri externe » Fotografie unică cu Alain Delon, publicată de fiica sa, Anouchka. Cum arată actorul la 88 de ani: "Mi s-a părut că era chipeş"