Antena Meniu Search
x

Fratele lui Alexei Navalnîi, pus pe lista celor mai căutate persoane din Rusia. I s-a deschis un nou dosar penal

Fratele lui Alexei Navalnîi a fost plasat pe lista celor mai căutate persoane din Rusia, după ce împotriva lui Oleg Navalnîi a fost deschis un nou dosar penal, potrivit presei de stat ruse, citate de SkyNews.

de Redactia Observator

la 20.02.2024, 19:40

Fratele lui Aleksei Navalnîi, pus pe lista celor mai căutate persoane din Rusia. I s-a deschis un nou dosar penal
Fratele lui Aleksei Navalnîi, pus pe lista celor mai căutate persoane din Rusia. I s-a deschis un nou dosar penal - Profimedia

Ministerul rus de Interne l-a pus din nou pe Oleg Navalnîi pe lista persoanelor căutate în legătură cu noi acuzaţii penale împotriva sa. "Oleg Anatolevici Navalnîi. Căutat în temeiul unui articol din Codul Penal", indică baza de date a ministerului, fără a preciza în baza cărui articol este căutat fratele lui Alexei Navalnîi.

Oleg Navalnîi, dat în urmărire de autorităţile ruse

Agenţiile de aplicare a legii au declarat pentru TASS că au fost depuse noi acuzaţii împotriva lui Oleg Navalnîi, fără a oferi detalii, scrie TASS.

În 2021, el a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare pentru încălcarea restricţiilor COVID, după ce a fost acuzat că cerut ruşilor să participe la un miting pentru fratele său. În februarie 2022, el a fost condamnat în absenţă la un an de închisoare pentru încălcarea termenilor sentinţei cu suspendare.

În prezent, nu se ştie unde se află acesta.

El a călătorit în Cipru în 2021 şi de atunci nu s-ar mai fi întors în Rusia, potrivit unor documente judiciare citate de agenţiile ruse de presă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri externe » Fratele lui Alexei Navalnîi, pus pe lista celor mai căutate persoane din Rusia. I s-a deschis un nou dosar penal