Antena Meniu Search
x

Fratele mai mare al Madonnei, Anthony Ciccone, a murit la vârsta de 66 de ani. Controversele ce planează în jurul familiei vedetei pop

Fratele mai mare al Madonnei, Anthony Ciccone, a murit la vârsta de 66 de ani, a anunțat un membru al familiei, citat de BBC. Ciccone era unul dintre cei șapte frați ai vedetei și se pare că a decedat vineri seară.

de Redactia Observator

la 27.02.2023, 08:52

Fratele mai mare al Madonnei, Anthony Ciccone, a murit
Fratele mai mare al Madonnei, Anthony Ciccone, a murit - Profimedia Images

Fratele Madonnei s-a luptat cu alcoolismul și se pare că a fost o persoană fără adăpost timp de mulți ani, la un moment dat locuind sub un pod. Cumnatul său, Joe Henry, a dat vestea pe Instagram, scriind că "a ieșit din acest plan pământesc", alături de o fotografie veche în alb-negru cu el. Cauza morții nu a fost încă dezvăluită.

Madonna nu a comentat public decesul lui Ciccone, dar vedeta pop a dat like la postarea de pe Instagram a lui Joe Henry care a dezvăluit vestea.

Controversele ce planează în jurul familiei Madonnei

Madonna a crescut în orașul Detroit, Michigan, alături de Anthony și de ceilalți frați ai ei. În timp ce ea s-a mutat la New York în 1978 pentru a urma o carieră în dans și muzică, Ciccone a rămas în Michigan. Ei și-au pierdut mama din cauza cancerului la sân în 1963, când erau copii mici.

Anthony Ciccone s-a înstrăinat de familia, acuzând-o că nu-i pasă de el. "Sunt un zero în ochii lor - o non-persoană. Sunt o rușine", a declarat el pentru Daily Mail în 2011. "Dacă aș muri de frig, probabil că familia mea nu ar ști sau nu i-ar păsa de asta timp de șase luni". Ulterior, în 2017, a finalizat un program de reabilitare și a reluat legăturile cu familia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Fratele mai mare al Madonnei, Anthony Ciccone, a murit la vârsta de 66 de ani. Controversele ce planează în jurul familiei vedetei pop