Antena Meniu Search
x

Fratii Tarnaev planuiau sa aduca teroare pe 4 iulie, de Ziua Nationala a SUA

Fratii Tarnaev ar fi vrut sa semene teroare in America, pe 4 iulie, chiar de Ziua Nationala. Abia cand si-au dat seama cat de usor pot construi o bomba au decis sa comita atentatul la maratonul din Boston

Vezi și

E doar una dintre dezvaluirile facute de Djohar, fratele care a supravietuit vanatorii federalilor. Celalalt, Tamerlan continua sa-i infurie pe americani, chiar si mort. Casa mortuara in care a ajuns trupul sau a fost inconjurata de protestatari.

Oamenii au inceput sa vina la casa funerara imediat ce au aflat ca aici se afla trupul lui Tamerlan Tarnaev, suspectul numarul unu al agentilor federali in cazul atentatelor teroriste din Boston. "S-a facut dreptate, Bostonul este puternic" este doar unul dintre mesajele de pe pancartele acestora. In pofida controverselor, corpul neinsufletit va ramane in acel loc si va urma sa fie inmormantat intr-un loc secret, la o data necunoscuta inca.

Intre timp, ancheta scoate la iveala amanunte incredibile. Fratii planuiau sa comita atentatele pe 4 iulie de Ziua Nationala a Statelor Unite, insa au decis sa puna bombele la maratonul din Boston, cand si-au dat seama cat de usor le pot construi. Se pare ca Tamerlan Tarnaev a fabricat bombele in propria locuinta, iar ADNul de femeie gasit de anchetatori intr-unul dintre dispozitive explozive nu este cel al vaduvei sale.

Pe internet, a aparut deja un joc inspirat din atentatele din Boston, iar o ziarista de origine rusa va scrie o carte despre tinerii ceceni care au comis cel mai sangeros atentat din SUA de dupa 11 septembrie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Fratii Tarnaev planuiau sa aduca teroare pe 4 iulie, de Ziua Nationala a SUA