Antena Meniu Search
x

Foto Frăţiorii Polinei, fetiţa ucraineană ucisă alături de părinți, luptă pentru viaţă. Zac pe un pat de spital şi nu ştiu că familia a murit sub ploaia de gloanțe

Viețile fratelui și surorii Polinei, fetița ucraineană de 10 ani care a fost împușcată de ruși împreună cu părinții lor, încă mai stau în balanță şi astăzi. 

de Redactia Observator

la 02.03.2022, 13:48

Frăţiorii Polinei, fetiţa ucraineană ucisă alături de părinți, luptă pentru viaţă
Frăţiorii Polinei, fetiţa ucraineană ucisă alături de părinți, luptă pentru viaţă - Facebook via Daily Mail

Polina s-a numărat printre cei trei membri ai aceleiași familii uciși în mașina lor de una dintre unitățile de sabotaj și recunoaștere ale lui Putin. Anton Kudrin, soția Svetlana Zapadynskaya și fiica lor mijlocie au murit sub o ploaie de gloanțe. În tot acest timp, fiica lor cea mare, Sofia, și fiul cel mic, Semyon, sunt în stare critică la spital, fără să știe că familia lor a fost ucisă, notează Daily Mail. 

O imagine emoționantă a devenit imediat virală. În fotografie se vede o rudă care stă cu capul plecat, în timp ce îl strânge de mână pe Semyon. Felul în care acesta stă întins pe patul de spital, fiind conectat la un ventilator, simbolizează modul în care războiul lui Putin i-a afectat îngrozitor pe cei mai vulnerabili dintre civilii din Ucraina. 

Strângere de fonduri pentru a acoperi nevoile celor doi copilaşi aflaţi în spital

O fotografie cu Polina zâmbitoare a fost distribuită inclusiv de Vladimir Bondarenko, viceprimarul Kievului. Acesta a spus: ''Numele ei era Polina. A a studiat în clasa a IV-a, la Kiev. Ea și părinții au fost împușcați''. Potrivit celor care o cunoşteau, fetița de 10 ani iubea foarte tare cărțile Harry Potter.

Mama unei colege de-ale fetiţei ucise a povestit despre întreaga tragedie, într-un interviu pentru LB.ua. Femeia a menţionat că întreaga şcoală a iniţiat o strângere de fonduri pentru a asigura toate nevoile celor doi copilaşi aflaţi în spital.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Frăţiorii Polinei, fetiţa ucraineană ucisă alături de părinți, luptă pentru viaţă. Zac pe un pat de spital şi nu ştiu că familia a murit sub ploaia de gloanțe