Antena Meniu Search
x

Frumuseţi româneşti promovate la Londra

Carnavalul de la Mamaia s-a mutat la Londra. Litoralul nostru a fost promovat anul acesta, în premieră absolută, la cel mai mare târg de turism din lume

Vezi și

Carnavalul de la Mamaia s-a mutat la Londra. Litoralul nostru a fost promovat anul acesta, în premieră absolută, la cel mai mare târg de turism din lume

Cu muzică antrenantă şi bucate tradiţionale, ofertele nu aveau cum să treacă neobservate. Mai ales că au fost prezentate de o echipă de tinere una şi una.

La standul dedicat ţării noastre, fetele frumoase le-au oferit vizitatorilor târgului londonez o porţie sănătoasă de. ospitalitate românească. Cei care s-au oprit acolo au fost serviţi cu delicatese tradiţionale româneşti din diferitele părţi ale ţării. Şi apoi, invitaţi la dans. Cuceriţi pe loc, vizitatorii dar şi de reprezentanţii celorlalte ţări au savurat momentul. Şi nu au ezitat să facă fotografii şi să filmeze.

Apariţia manechinelor care promovează staţiunea Mamaia a fost unul dintre momentele de senzaţie ale târgului. Unul care a şi funcţionat. Nu puţini au fost cei care au spus că ne vor vizita litoralul vara viitoare.

Dar România a fost prezentă la Londra cu oferte din toate zonele ţării. Sibiul, Braşov şi Delta Dunării sunt doar câteva dintre destinaţiile promovate la World Travel Market.

Anul acesta am avut un număr record de participanţi din România, 60 de firme inscrise.

Cel mai mare târg de turism din lume, World Travel Market nu este dedicat publicului larg ci doar agenţiilor şi instituţiilor din domeniul turismului. Anul acesta, el s-a desfăşurat în perioada 3-6 noiembrie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Frumuseţi româneşti promovate la Londra