Antena Meniu Search
x

Video Furtuna Antoni a lovit cu furie Germania. Un strat de grindină de peste 30 de centimentri a acoperit străzile din Reutlingen

Europa este lovită de fenomene meteorologice extreme. După ce Slovenia a fost lovită puternic de furtuna Antoni, alte ţări din centrul Europei încep să cunoască furia naturii. O furtună însoţită de grindină a lovit Germania. Străzile s-au transformat rapid în râuri acoperite de gheaţă, iar în unele locuri, stratul alb atingea câţiva centimetri.

de Redactia Observator

la 05.08.2023, 11:42

Vezi și

Potrivit ziarului Bild, în Reutlingen, un strat de grindină de peste 30 de centimentri a acoperit străzile din centrul orașului, autoritățile fiind nevoite să folosească plugurile.

Mai multe ţări precum Ungaria, Cehia, Polonia, Italia, Grecia, Serbia dar şi Croaţia au primit deja atenţionări de coduri roşu şi portocaliu de furtuni şi ploi abundente valabile tot weekendul.  

Prăpăd în Slovenia după o furtună extrem de puternică

Autorităţile ţărilor europene au intrat în alertă, după ce mai multe regiuni întinse din Slovenia sunt sub ape. Mai mulţi oameni au fost salvaţi în ultimul moment de la moarte, după ce maşinile lor au fost luate de viituri. Aproape toate drumurile regionale din nordul ţării au fost închise, la fel şi unele linii de cale ferată, iar aproape 20.000 de gospodării au rămas fără curent electric.  

Ministrul Apărării a anunţat că armata este gata să intervină în sprijinul sinistraţilor, dacă va fi nevoie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri externe » Furtuna Antoni a lovit cu furie Germania. Un strat de grindină de peste 30 de centimentri a acoperit străzile din Reutlingen