Antena Meniu Search
x

Furtunile au făcut ravagii în sud-estul Europei

Taifunul care a înecat oraşul Orşova a făcut prăpăd şi la vecini. Sârbii şi bulgarii au fost loviţi de potop. Iar magiarii se pregătesc să dea piept cu apele astăzi.

Vezi și

Taifunul care a înecat oraşul orşova a făcut prăpăd şi la vecini. Sârbii şi bulgarii au fost loviţi de potop. Iar magiarii se pregătesc să dea piept cu apele astăzi.

Pe celălalt mal al Dunării, vis-a-vis de Orşova, apele au înghiţit totul în cale.

A fost un spectacol terifiant, surprins de localnici cu telefoanele mobile.

Autorităţile sârbe au decretat stare de urgenţă în trei municipalităţi din estul ţării.

Şi hidrocentrala porţile de fier este ameninţată de ape.

Patru sute de oameni au fost evacuaţi deja din estul Serbiei, în timp ce mii de oameni caută prin mâl ce a mai rămas din bunurile lor.

Furtuna a făcut ravagii şi la bulgari, în centrul şi estul ţării. Un sat a fost acoperit de ape după o ploaie de 12 ore.

Intemperiile le-au dat emoţii şi maghiarilor. Mii de voluntari au umplut sacii cu nisip până târziu în noapte pentru ca apele râului Mura să nu le intre în case. Nivelul râului a atins deja un maxim istoric, iar astăzi ar putea creşte şi mai mult, avertizează Hidrologii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Declaraţii controversate de la BNR: "Nu vă mai așteptați să vă crească nivelul de trai". Credeţi că noi, statul sau împreună ar trebui să găsim soluţii pentru un trai mai bun?

Observator » Stiri externe » Furtunile au făcut ravagii în sud-estul Europei