Antena Meniu Search
x

Video Furtunile violente au inundat staţiile de metrou din Paris: "Într-o oră a plouat cât pentru o lună întreagă"

Vremea rea se dezlănţuie în Europa. În Spania şi Portugalia, incendiile continuă să mistuie pădurile şi să lase în urmă victime şi mii de oameni fără locuinţe.

de Redactia Observator

la 17.08.2022, 14:34

Vezi și

În acelaşi timp, furtunile şi-au făcut loc pe continent. În Marea Britanie, panica s-a instalat deja printre oameni. În Franţa, ploile abundente au creat probleme atât pe drumuri aglomerate, cât şi în subteran, în staţiile de metrou.

Mai multe staţii de metrou din capitala Franţei au fost închise, după ce cantităţi mari de apă s-au scurs în subteran. Meteorologii francezi spun că într-o oră a plouat cât pentru o lună întreagă. Ploile abundente au fost însoţite de grindină, rafale violente de vânt de până la 100 de km/h şi descărcări electrice. Cinci departamente sunt deja sub cod portocaliu de vreme rea.

Britanicii sunt sfătuiţi să îşi pregătească o valiză de urgenţă

Ploile au lovit şi Marea Britanie. Mai multe drumuri importante din Anglia au fost inundate, iar transportul în comun a fost întrerupt din cauza pericolelor. Panica s-a instalat rapid şi în rândul populaţiei. Milioane de oameni sunt sfătuiţi să îşi pregătească o valiză de urgenţă, în caz că vor fi nevoiţi să fugă din cauza inundaţiilor.

Pe acelaşi subiect

În Spania, incendiile se aprind în continuare. Un tren cu 20 de pasageri din Bejís a fost nevoit să oprească în mijlocul câmpului şi să se întoarcă din drum, pe măsură ce flăcările se apropiau de vagoane. Trei oameni s-au ales cu arsuri grave, iar alţi 10 au fost răniţi uşor.

Un bărbat de 65 de ani, suspect că ar fi pornit un incendiu în Thassos

În Grecia, pe insula Thassos, un bărbat de 65 de ani a fost arestat ca principal suspect în cazul incendiului declanşat săptămâna trecută. Poliţiştii au găsit petarde şi mai multe materiale inflamabile în maşina sa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Furtunile violente au inundat staţiile de metrou din Paris: "Într-o oră a plouat cât pentru o lună întreagă"